PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97973
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Jako fan tej serii powiem, że nie zawiodłem się. Jestem naprawdę zadowolony! Warto było sięgnąć po wcześniejsze wydarzenia, gdyż doskonale nadają się do zrobienia pełnego rozmachu filmu, który ma ogromną pod tym względem przewagę nad poprzednimi częściami. Tatopolous sprawdził się w swej nowej roli. Zrobił to czego oczekiwałem po nowej części. Tak jak w jedynce, pogodził ze sobą elementy akcji i przedstawiania fabuły ( w dwójce trochę za bardzo przechylono się w kierunku tego pierwszego) "Bunt Lykanów" nie szarga honoru serii. On go jej dodaje.

PS:Film opóźnił się z powodu problemów technicznych. Te 40 minut czekania było straszne... Dobrze,że zachowałem cierpliwość, bo ciężko przekładać obejrzenie film, na który tyle się czekało.

ocenił(a) film na 9
Zyll666

no proszę i już pozytywne opinie ;) nie omieszkam wybrać się do kina :)

Bulvie

Fakt, warto na to iść do kina, chociażby dla zmocnionej muzyki :)
Film naprawdę dobry, trzecia część nie ma czego się wstydzić. Wprawdzie mnie nie zaskoczyli lecz o to dość trudno gdy wszystko było podane w jedynce i dwójce. Cóż, pozostaje czekanie na czwórkę... ;)

ocenił(a) film na 7
Padfooty

Do "Padfooty"

Boże jedyny do pomóż !!!
Inaczej nie da się powiedzieć jak nie Ćwoku to NIE żadna 3 cześć Tylko Prequel i Najwyżej to ty możesz Czekać na 3 część a Nie na żadna 4 !!!

Kurwa oglądał film...Wszędzie Trąbili,jest napisane że to "Prequel" a ten Ćwok bo inaczej Nie da się tego powiedzieć Pieprzy że to 3 część !!!

Bez komentarza !!!

ocenił(a) film na 8
Zyll666

Potwierdzam - film jest bardzo dobry, według mnie nawet lepszy od 1.

ocenił(a) film na 8
Zyll666

7/10 jak najbardziej zasluguje. Czyli krotko - jak jestes fanem serii, to nie masz na co dluzej czekac.

ocenił(a) film na 7
Zyll666

Bardzo realnie przedstawiony nierzeczywisty swiat. Faktem jest ze mroczna sceneria filmu pozwala ukryc ewentualne niedociagniecia efektow specjalnych ale to nie pomniejsza spojnosci calosci. Historia ukazuje poczatek trylogii pamietajac caly czas o chronologicznym powiazaniu z reszta. Wszystko tworzy zgrany obraz na tyle wciagajaco i skutecznie ze po powrocie z kina chce sie od razu odswiezyc kolejne czesci...

Zyll666

bez Kate Beckinsale i Scott Speedman to już nie to samo Underworld.

ocenił(a) film na 9
tomek83wawa

To ciągle to samo, a Sonja bardzo przypomina Selenę i świetnie ją zastępuje.

ocenił(a) film na 8
Zyll666

Szkoda odpisywac na komenty typu" bez Selen beznadzieja", bo to nie ma sensu :/. Niech pierwsze te osoby czytaja o czym ten film...