Nie wiem dlaczego pare osób sądzi ze film jest do bani. moim zdaniem wcale nie. jest to kontynuacja a raczej hronologicznie poczatek dziejów opisanych w underworld. polecam wszystkim którzy chca obejrzec cos pomiedzy horrorem filmem akcji i s-f. jakie bedzie wrazenie? kazsdy odczuje to po obejrzeniu ale od razu mówie ze gfilm jest grubo ponad przecietna jak dla mnie 9/10 mimo paru usterek technicznych.
takis mądry?? skad wiesz ze jest do bani jak filmu na oczy nie widziałes co??;-0
O masz i juz sie bulwersuje. Apokalipsa z tymi ludzmi. A skad wiesz czy nie ogladalem. Przeciez mnie nie znasz to nie wiesz. Ogladalem i sie niezle wynudzilem. O!
Ehh... Jednym się podobał drugim nie. Mi się podobał. A pisanie, że ktoś się nie zna jest głupie. Po prostu ma inny gust i obrażanie go nic nie da. Zdania raczej nikt z tego powodu nie zmieni.
Jak dla mnie to po prostu wszelkie wampiry, wilkołaki itp są przereklamowane i straszy sie tym dzieci w przedszkolu, dlatego nie robi to na mnie jakiegos wrazenia bo strasznie duzo w tym sztucznosci. Ale jak ktos lubi takie klimaty to film powinien sie podobac. Mi film do gustu nie przypadł. Matkicus przepraszam za obrzydzenie życia ;)