U1: 8/10
U2: 7/10
U3: 4/10
Cała akcja w jednym praktycznie miejscu. Film mało pobudzający wyobraźnię, wynudziłam się. Nic nowego do historii o wojnach wampirów z wilkołakami nie wniósł. Poza tym jedne kwestia mnie nurtuje. Sonja była dopiero w ciąży, kiedy została zgładzona, wobec tego skąd się wzięła Selena jako jej córka? Pewnie nie tylko ja to zauważyłam i temat był już wałkowany.
W każdym razie, nie jest to już ten sam dobry Underworld.
Jak damnie lepszy od 2 części klimat historia dobrze opowiedziana
walki dobrze zmontowane jak dla mnie 8/10
Widocznie nie widziałaś poprzednich częśći. A dla mnie U3 jest ciekawe i napewno lepsze od dwujki:)
Widocznie widziałaś całą trylogię, bo nie oceniam filmów, których nie oglądałam.
Selena nie jest córką Sonji. Wyraźnie było to powiedziane na samym końcu, a do tego w pierwszej bodajże części jest scena, kiedy jest pokazywane jak Victor odnajduje Selene, zabijając jej rodziców na farmie.
Co do reżysera, to powinien on jednak dalej zajmować się scenografią, bo reżyserowanie mu nie wychodzi za bardzo...
Najgorsza część z serii. Jedynka była najlepsza, później dwójka już trochę naciągana. Ale ta część to już porażka całkowita. Aż żal myśleć, że tak się na nią cieszyłem.
No nic, tak jak poprzednie części mają zasłużone miejsce na mojej półce z ulubionymi filmami, tak ta napewno się tam nie znajdzie