Underworld 1 i 2 były b. fajne, chętnie bym poszła do kina również na tą część
Sonja, jak dobrze pamiętam, była "narzeczoną" Marcusa, miała go zbudzić
a Lucian to czasem nie zginął? czy może odżył jak Michael Corvin?
Jak mają żyć główni aktorzy, gdy akcja dzieje się w średniowieczu?
Wróć do podstawówki i naucz się czytania ze zrozumieniem.
przeczytałam ogólnie i nie patrzyłam na szczegóły.
w poprzednich częściach też ukazywali początki tego sporu.
uważam że powinni zrobić też 4 część, ale jako kontynuację 1 i 2.
Nie obrażaj innych,skoro sam nie do końca masz rację.
Selena "pojawiła się",gdy jej ojciec zakończył budowę więzienia dla brata Marcusa(na jednym ze zdjęć widać klucz do tego więzienia,znaczy to,że zostało już zbudowane)zatem Selena mogłaby już się pojawić.Być może nie została jeszcze przemieniona,ale to już inna bajka.
Poza tym(już z innej beczki)Sonja w poprzednich częściach była blondynką,więc może to twórcy powinni się cofnąć do podstawówki?Nie sądzisz?
Pozdrawiam
Film to tak zwany "Prequel", czyli pokazuje co było wcześniej dziejących się w teraźniejszości filmów 1 i 2, a nie później.
Widzimy tutaj początek wojny pomiędzy Lycanami a Wampirami.
Z tego co ja pamiętam to Sonja była córką Victora.Zabił ją,bo zdradziła swoją rasę i była w ciąży z Lucianem.
A Marcusa miała zbudzić Amelia w pierwszej części do czego jak wiemy nie doszło.
Dokładnie ;)
Tutaj będziemy świadkiem romansu Władcy/Króla wampirów z Najpotężniejszym z Lycanów (Wilkołaków).
Wątek o którym słyszeliśmy tylko opowieści w 1 części, tutaj zostanie rozwinięty.
Tak :).Poznamy dokładniej historię Luciana.
Z resztą po sukcesie Underworld,producenci od razu zapowiedzieli kontynuację i prequel.
Tak przy okazji film zapowiada się ciekawie.
Zdaje sobie sprawę, że to jest jakby "początek historii" ale film bez Kate Beckinsale...? Jakoś mnie to nie zachęca..
ktos tu nieuwaznie oglada filmy... o ile ja pamietam Sonja to byla zona lucjana i corka Victora, ktorej ojciec pozwolil spalic sie na slocu na oczach ukochanego tylko dlatego zebyzapobiec powstaniu mieszancow i wyzwolenia sie lycaninow..