PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97974
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Zastanówmy się co będzie dalej, czy powstaną nowe części???? Czy na tym się zakończy? Mieli dobry temat na zrobienie filmu, tym bardziej, że nie było wcześniej takich scenariuszy, scenerii , która dorównywałaby tej trylogii szkoda, że nie pomyślano o kolejnej części, ale tez się temu nie dziwie, bo już wszystko zostało pokazane w dwóch poprzednich częściach

ocenił(a) film na 8
PlomienSwiecyOn

a co z kolesiem, mieszancem, ktory zakochal sie w Selenie w 1 czesci? Nie pamietam dokładnie czy ten watek nadaje sie na rozwinięcie ale kto wie...

ocenił(a) film na 8
tolad662

Nadaje się... Chociaż nie jestem pewna czy chce, żeby go rozwijali. 2 mi się średnio podobała.

użytkownik usunięty
PlomienSwiecyOn

mnie nudził Bunt Lykanów, bo wszystko już przecież wiedzieliśmy, ta częśc była zupełnie bezsensowna, wolałabym zobaczyć już np jak Viktor "ratuje" Selenę, albo dalsze losy Seleny i Michaela.

ocenił(a) film na 7

Ja zaś chciałbym zobaczyć w kolejnej części wydarzenia mające miejsce od zarazy na Węgrzech aż do podzielenia się władzą między starszyzną wampirów.

Między innymi:
- Powstanie wilkołaków i wampirów
- Jak potoczyły się losy trzeciego syna Corvinusa
- Jak Viktor przejął władzę (dokładniej)
- Kim jest Amelia i jak znalazła się w starszyźnie
- Schwytanie Williama i co się z nim działo od złapania do umieszczenia w specjalnie wykonanej celi
- Dlaczego starszyzna postanowiła dzielić się władzą

Dużo, a na dodatek to tylko wątki o których wiemy, a z całą pewnością dodano by jeszcze nowe, więc raczej nie ma co liczyć na część osadzoną w tym okresie. Szkoda, wyjaśniłoby to dużo pytań i nieścisłości.

Robert10203

Taki scenariusz to by była rewelka, ale raczej historia Underworldu zakończy się na trylogii. ;)