PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97973
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

dosłownie przed chwila wróciłem z kina i byłem raczej sceptycznie nastawiony do tego filmu ale o dziwo okazał się całkiem niezły. Co prawda nie które momenty są nierzeczywiste ale da się to przeżyć:) ścieżka dźwiękowa jest dobrze dopasowana ale nie zrobiła jakiegoś szczególnego wrażenia na mnie. Film ogólnie jest dynamiczny i przyjemnie się go ogląda i coś dla wrażliwych czyli wątek romansu który raczej nie jest happy endem:)

ocenił(a) film na 10
jelen_mt

Miałem nie iść na tę część do kina tylko poprostu ściągnąć lecz jeśli mówisz żę jednak dobry to pójdę jutro. W jakiej cenie bilety?

ocenił(a) film na 8
strzala94

Co kino to inne ceny... ale z reguly okolo 20zl. Nie zaluj, tylko idz :):)

ocenił(a) film na 9
jelen_mt

Również byłem nastawiony sceptycznie, ale film na prawdę dał radę. Dobra gra aktorów, dobrze zrealizowane sceny akcji i fajna muzyka. Może nie jest to film tak dobry jak pierwsze dwie części, ale nie odstaje od nich wiele i zapewnia przednią rozrywkę :)

LukC

Jestem świeżo po seansie.. i kurcze.. podobało mi się.. xD
Gra aktorska po prostu SUPER.! Postac Victora i Sonji były rewelacyjne.. Oczywiście najbardziej zachwycona jestem postacią Luciana.. ;p

ocenił(a) film na 8
jelen_mt

film naprawde fajny...
Jako fan oceniam film 10/10 bo lubie bardzo to serie ale tak realistycznie no to 8/10, film wciaga od samego początku, historia ciekawa. Większość da sie przewidzieć z kontekstu poprzednich części ale i tak fabuła bardzo fajna. Gra aktorska tez na niezłym poziomie szczególnie Bill w roli Victora ale to klasowy aktor. Było troszke niedociągnięć np. efekty specjalne mogly by byc lepsze ale nie bede skupiac sie na wadach bo ogolnie film wywarl na mnie bardzo dobre wrazenie , anie spodziewalem sie tego. Teraz czekać tlyko na 4 czesc to jezeli to mozna nazwac 3 bo jest to bardziej część 0 :D
Ps. Chyba wiele osób po seansie odrazu zechcialo odswiezyc sobie 1 i 2 część :D