PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97974
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

jestem wlasnie po obejrzeniu tego filmu--coz nasuwa sie kilka uwag:)) a wiec :
1.film tylko dla fanow serii
2.bardzo chaotyczne sceny walki---czuc pewien niedosyt...az chcialo by sie zobaczyc wiecej scen takich jak pedzacy Lykanie kasuja Chandlarzy Smiercia...
3.oczywiscie jest takze kilka niespojnosci w filmie jak chocby scena podczas ktorej Victor ''wysysa''cala ''prawde'' od Sonii---czy nie widzial wowczas zdrady Tanisa????
4.zastanawiam sie takze dlaczego Victor przezyl ???skoro inne wampiry juz ''niewstawaly'' po ciosach Luciana?
5.film zdecydowanie lepszy od 2

coz...reasumujac kazda wojna ma swoj poczatek i nie pozostaje nam nic innego jak oczekiwanie na Underworld 4---oby jak najbardziej podobny do 1
:):):)

ocenił(a) film na 3
elroberto83

jak dla mnie porażka jak na kontynuację. dałem 4/10 - żadnej fabuły, same efekty, za to podtrzymany klimat (choć trochę mi brakowało w tym filmie) oraz dobra muzyka (troche ściągnięta z tdk)

ocenił(a) film na 9
elroberto83

zgadzam sie ze tylko dla fanów serii .
Nikomu ze znajomych film sie nie podobał , dla mnie lepszy od 2 gorszy od 1,wszej części .
pozdr.

ocenił(a) film na 8
elroberto83

1. Film, dla fanów wilkołaków i wampirów, oraz ich odwiecznego starcia. Na tle Drakuli 2000 i podobnych gniotów naprawdę dobry.< kto normalny nie będąc fanem świata mroku, idzie na taki film?>
2. Z punktem numer dwa mogę się zgodzić.
3. Bardzo słuszna uwaga.
4. Viktor przeżył i to nie budzi najmniejszych wątpliwości. Zauważ proszę, że jest on jednym z najstarszych wampirów! Silniejsza krew< z każdym kolejnym przekazaniu jej następnemu wampirowi jest w niej coraz mniej pierwszej krwi>, a więc większa szybkość, siła, a także zdolność regeneracji.
5. Film zdecydowanie lepszy od pierwszej i drugiej części.