No właśnie...pewnego razu dostałem ten film...jeszcze w roku jego premiery itp. Gdy ja oglądałem tą wersje (choć wątpliwego pochodzenia) na końcu Selena zginęła spalona przez wschodzące słońce. Niedawno (bo wczoraj i dziś) obejrzałem sobie 1 i drugą cześć jeszcze raz i przy drugiej części zdziwiłem się niezmiernie (!) bo....na końcu Selena przeżyła....czyżby to była prawdo o dwóch zakończeniach? Może szykuje się 4 cześć i twórcy zmienili tak, aby można było to jakoś dopasować?
w sumie nie słyszałem ze sa 2 zakonczenia ale moze to prawda ktoś jeszcze ogladał 2 różne wersje
Bardzo chciałabym obejrzeć 2 wersje zakończenia w której Selene ginie. Czy ktoś mógłby podać mi link do tej wersji? Szukałam na youtube ale nie mogę tego znaleźć.
Raczej nie znajdziesz, bo też szukała ;)
Ale jeśli dobrze oglądałem, to Ona napiła się krwi od ... ( pierwszego Corvinusa) czy jakos tak . Ogladalem film jakis czas temu i nie wiem za dobrze . I gdy napiła się jego krwi, to słońce jej nie mogło zabić, czyż nie ?
Ja tam widziałam, że przeżyła. Ale to drugie byłoby ciekawe. Skąd miałeś tamtą wersję?
jak mozesz podaj jakiegos linka do torrenta albo cos, bo ciekawi mnie to zakonczenie. myśle ze to by bylo nawet lepsze i ciekawsze gdyby selena zginęla (nie lubie szczesliwych zakonczen xD)