9,5/10 Twórcy filmu naprawde się postarali.Jestem naprawde zaskoczony bo jak to zwykle bywa w kontynuacjach są gorsze (lekko mówiąc) ale nie tym razem, underworld evolution jest naprawde bardzo dobrą kontynuacją.
Szczerze mówią to dobrze ze nie zapomnieli o co chodziło w poprzednim. Widac ze film robili na odwal sie i szybko, fabuła w szczępach, dużo kopani, gryzienia, ręka noga mózg na ścianie, szybko i konkretnie. A i jeszcze scena miłosna. A no i jeszcze dużo strzelali. Powtórka z rozrywki w takim samym stylu jak poprzedni. A jak zrobią 3 cześć o synu ojca ciotki od strony stryja który był tym pierwszym pierwszym bardziej prawdziwym wampirem czy tam wilkołakiem to sie nie zdziwie. Dla mnie tadetna rozrywka. lepszy pac-man na comodore.
Prawie zapomniałem, świetny pomysł na gre komputerowa ala Prince of Persia + Tomb Raider. Seksi laska w latexie, kupa akcji , zwolnienia czasu, podrasowanie fabuły i jak nic gra która przechodzisz w 3-4 dni ale daje prze te 3-4 dni radoche.
Ten film to było jedno wielkie mydło. Pokemon,ty to masz gust,znowu musze skrytykowac...