Zdanie zaczyna się z dużej litery, to takie miedzynarodowe dziwactwo.
A wy pewnie spodziewaliście się czegoś dla ynteligiętnych, co ?
wali mnie to;] obckokrajowcow to nie dotyczy hahahhaha/zajmij siee lepiej czyms innym a nie zwracaniem uwagi;]
ps:nie spodziewalem sei niczego inteligetnego tylko jakos przy pierwszej czesci sie nie nudzilem przez polowe filmu;/
Hmm... Ja pierwszą część wyłączyłem w trakcie oglądania. Jeśli druga część nie różni się wiele, to chyba też sobie daruję. Czemu w ogóle chciałem to oglądać? Kate B. wygląda nieziemsko na plakacie, a czasem lubię obejrzeć mało zobowiązujące, dobrze zrobione dynamiczne kino.
To powinieneś obejżeć ten film :)
Ale jeśli nie łyknąłeś jedynki... to może jednak nie powinieneś :)
Masz na myśli aeon flux? :) Underworld wciaga go nosem :]
I Kate prezentuje się 3 razy lepiej :) Kolesia który zrobił fryzure Charliz w tym filmi powinni przykładnie wychłostać :P
Mister yntelygent jakbyś pomyślał to zdanie w opini jest rozwinięciem tematu....a po filmie spodziewałem się czegoś co może wciągnąc, czegoś pokroju jedynki, a nie teledysku. pozdrawiam;)
To źle sie spodziewałeś a twoje oczekiwania, marzenia czy inne projekcje twojej psychiki nijak sie do filmu jako takiego nie odnoszą. Nie przyszło ci do głowy, że twoje osobiste oczekiwania nie są obiektywną podstawą do oceny filmu a zatem są pozbawione jakiejkolwiek wartości dla innych forumowiczów?
Przecież żadna ocena stworzona przez jednego człowieka nigdy nie będzie obiektywna!! Na tym polega cały urok,że ludzie mają różne gusty i upodobania. To co dla mnie może być arcydziełem, tobie może się wydawać wielkim gniotem. Według mnie forum jest po to ,by każdy mógł napisać to co myśli, co go wkurza albo co mu się podoba!!
Taaaa... i tu sie chłopcze mylisz :) Pisanie: film jest kiepski bo: dowód a) dowód d) dowód c) ma sens i w razie jakby ktoś miał inne zdanie można podjąć jakąś dyskusje: natomiast pisanie: film jest do dupy bo ja myślałem że będzie więcej czarnych raperów a nie było to głupota w czystej postaci i zdecydowanie nie poto jest forum.
Dobra dziadku:). Jak napiszę, że film mnie zawiódł z powodu kiepskiej fabuły to co...Pasi?? A na dowody to są recenzje. Forum jest by zaprezentować swe zdanie i tyle. A no i brak raperów to też minus:)
Jak dla mnie to obojętnie; czy czarny czy biały,ale rapper powinien sie w tym filmie jakis znależć, bo film z kazda minuta robi sie coraz nudniejszy,a troche dynamizmu, humoru i luzu by sie w nim przydało. Jedynka była lepsza, ale i tak obie czesci zostana dobrze odebrane przez nieliczne jednostki. Na mnie wrazenia nie zrobił...