PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104505
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

Pierwsza część mi się bardziej podobała .Chociaż ta nie jest tak w sumie tak najgorsza. Ale mnie niektóre fragmenty filmu wkurzały. Np. scena sexu tu w ogóle nie pasuje można by ją spokojnie usunąć ,chyba że reżyser miał taką fantazje .Wilkołaki porównaniu do pierwszej części inaczej wyglądają i jakoś łatwo je zabić wiem ,że technologia idzie do przodu ale mogli by je tak samo zrobić jak w jedynce. Michael jak się przemienia w hydrydę to wygląda jak pies trochę beznadziejnie. William jak na pierwszego wilkołaka powinien być bezwzględny i szybki .Marcus jak by wypił krew Aleksandra stałby się nie do pokonania ale wtedy reżyser nie wiedział by jak go zabić i skończyć film. Dziwne przecież jak zginie Marcus wszystko co on stworzył ginie razem z nim. Ciekawe co oni zrobią w 3 jak w ogóle będzie. Ale wszystko na to wskazuje że ją zrobią, mam nadzieje że jej nie spiepszą ,bo ostanie części są zazwyczaj najgorsze jak np. Blade 3. Mogli by zrobić takie podsumowanie trylogi np. Armie wilkołaków i wampirów łączą się ze sobą aby pomścić swoich przywódców których zgładzili Michael i Selene .Byli wrogowie stają się sojusznikami ,nastał czas polowań koniec wojny jest już bliski. Ciekawe to by było .Pozdrawiam