Skończyłem ogladac własnie ten wypas film. Lepszy od jedynki i jak dla mnie miał KLIMAT chodzi o scenografie jest bardzo dobrze zrobiona jak na ten typ filmu jest ponura, ciemna, chłodnawa. Gra aktorska średnia jednak Kate.B zagrała dobrze na tle innch. Efekty specjalne przyzwoite, no i scenariusz jest wystarczający jak na film o takiej tematyce... zbierajac do kupy moje odczucia to jestem bardzo zadowolony spodziewałem sie troche gorszej 2 czesci ale naszczescie niezawiodłem się i były momenty "nadzwyczajnie" tak jak już ktoś wcześniej pisał bardzo fajnie była pokazana scena która porównywała siłę wampira z siłą człwieka chodzi tez o szybkosć i inne walory, tak samo walki Hybrydy z wilkołakami były imponujące. Najleiej wypadła Selena jako głowna postać filmu jest przedstwiona w taki sposób że miło się na nia patrzy... ładny film o (mówie to do ludzi którzy chyba niewiedzą na co poszli do kina) walce Wampirów z Wilkołakami o to w tym chodzi i wszytko trzyma sie kupy :) PZDR.
Hehe, ale ludzi przerażonych underworldem też trzeba zrozumieć :)
Oglądasz sobie na codzień ukraińskie filmy o homoseksualnych hodowcach kangurów i ich rozterkach moralnych, aż tu nagle zabłądziłeś w multipleksie i siedzisz na underworldzie, światła gasną, nie wiesz ktorędy spier****ć... Siedzisz i oglądasz, dookoła banda nieoczytanych, żadnych krwi i golizny maniaków, boisz sie wstać...
Nie masz wyjścia oglądasz... Potem wchodzisz na jakieś forum i odreagowujesz swój stras :)
Heh... ale przecież robią zwiastuny dla takich ludzi... żeby ich ostrzec :)