PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104510
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

Jak ujrzałem King Konga to sobie obiecałem, że nie obejrze już nic takiego z efektami specjalnymi. Jednak Underworld widziałem 3 lata temu i mi się podobał, lecz nadal podchodziłem do niego sceptycznie. Browar wypić i może strawie. Zawiodłem się... Ten film był dobry :). Dosyć brutalny a te znienawidzone efekty 3D zeszły na dalszy plan nie psując klimatu. Podobał mi się bardzo i fabuła również nie była tak płytka jak to w takich filmach często bywa. Jednak zarzuciłbym autorom to, że za słabo przypomnieli pierwszą część przez co musiałem sobie przypominac w trakcie co się działo wtedy i przychodziło mi to z trudem. W końcu to 3 lata. Jednak fabuła była ciekawa i akcja dosyć dynamiczna i szybka i moim zdaniem dużo lepsza niż w jedynce. Nie gustuje co prawda w "nontoper action", ale ten film moge polecić spokojnie każdemu.

ocenił(a) film na 8
vargadamasta

Oj nie każdemu, wszędzie czają się wielcy krytycy kina gotowi ci powiedzieć ze jesteś nieoczytanym młodzikiem skoro lubujesz się w tych przeładowanych efektami filmach z nieralistyczną fabułą :)

Im filmu nie polecaj :)