7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104680
5,1 16 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

jak ktos lubi klimaty wampirów i wilkołaków to szczerze polecam !! logiczna fabuła i rozwałka na maxa !! a selene wygląda przepysznie, schrupał bym ją z miłą chęcią ;-) do kin ludziska !!!!

ocenił(a) film na 4
jano9

Nie polecam ludzom lubiacym klimaty wampirze, jedyne co sie moze podobac w tym filmie to kostiumy, wyglad wilkolakow i przepiekna Selena w latexie. Cały pomysl odnosnie powstania wamirow i wilolakow jak i ich stworca co najmniej benzadziejene. edynka zdecydowanie bardziej WODowa, dwojce blizej do blada :/

ocenił(a) film na 9
jano9

ahah co z tego ze pod kostiumem nic nie miała :P z całego filmu to ONA była najlepsza :P Ja lubie takie klimaty ale film jakis troche dziwny :D ale warto obejrzec niezła jadka :] a Selene mnaimmmiiii [ szczególnie ta scena w konetenerze ] mogli byc dac dodatek do DVD [ jak wyjdzie ] ze widac cała scene wszytko :)

ocenił(a) film na 7
jano9

lubie klimaty wampirze i wogole, lecz nikomu tego nie polecam. Dzis sie dowiedzialam ze to horror był, a ja przez cały film ciągle się smiałam. Źle zmątowany, za duze przeskoki. Totalnie się rozczarowałam. Spodziewałam się, ze film ten rozłoży mnie na łopatki, ze beda tam momenty w ktorych bede się choc troche bała, bądz w najgorszym wypadku przejdzie mi lekki dreszcz po plecach. A tutaj nic. I znowu stracilam pieniądze. chociaz w zasadzie film ten zdecydowanie poprawil mi nastrój wiec nie było chyba tak bardzo źle.

ocenił(a) film na 6
kanashimi

mnie tylko rozwalaja wasze umiejetnosci ortograficzne (kazdego po kolei)