PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104510
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

Film jest poprostu....ciężko powiedzieć trza to zobaczyć(ja już zobaczyłem).Akcja to jest to co lubie w tym i nie tylko,efekty gra aktorska muzyka i klikam jaki wokoło siebie tworzy.

ocenił(a) film na 7
UnderWorld

powiedzmy sobie prawde ;] evo jest ok jak na film akcji(chociaz oczekiwalem podobnej dawki klimatu jak w jedynce) wedlug ciebie gra aktorska jest okej ??? Kate zagrala dobrze ,victor tez(zapomnialem jesgo nazwiska;p) marcus podobnie ,ale zobaczmy na gre scott'a speedman'a ;/ jest to malo znany aktor i tez to w filmach udowadnia.gdy mowi cos wydaje mi sei ze jest z drewna;]przecietny aktor .gram w teatrze i moge powiedziec ze polowa moich kolegow zagrala by lepiej od niego.

ocenił(a) film na 6
samuel666

Dodajmy iż występujesz w teatrze jednoosobowym, ach te inscenizacje w "waszym" wykonaniu.

ocenił(a) film na 7
ALIEN_K

co ty nie powiesz;]

skomentowales mnie a nie film;]

ps: jakies kompleksy ???

ocenił(a) film na 6
samuel666

Stary wyluzuj, nie denerwuj się tak szybko. Odrobiny dystansu do swojej osoby nie zaszkodzi.

ocenił(a) film na 7
ALIEN_K

nie wiedzialem ze potrafisz wyczowac wibracje w powietrzu;] wywachales cos jeszcze??? jakiego dystansu?? pomyliles tematy:D:D

ocenił(a) film na 6
samuel666

Bo mały wyskoczył troche żeby uran sam hipermarket Tadek jeden raz zatrąbić zgrubienie przelicytowane hen tam krewetki upasły naleśnik.

Ale jakie było pytanie?

ocenił(a) film na 1
ALIEN_K

widze ziomusie że ostro, ale film gorszy niż można sobie wyobrazić. A najśmieszniejsza rzecz (poza samym filmem) to koleś który napisał ten temat. Szacuneczek (ironia)

ocenił(a) film na 7
ALIEN_K

heheehe 14 lat sie mieszka tutaj i troche jescze rozumiem to co napisales;] tylko po co ???:D:D::D

ocenił(a) film na 1
UnderWorld

efekty-niech ci już bedzie. Naciesz sie chociaż tym że sie z tobą zgadzaqm co do efektów, bo reszta to totalne dno. Stary nie potrafie sobie wyobrazić że komuś to sie mogło podobać. Albo masz PoProstu 8 lat, albo jesteś niedorozwinięty (jak mój 18 letni kuzyn który całe życie oglądał bajki o Dajmosie i Yatamana). Człowieku naprawde przemyśl to co napisałeś.

ocenił(a) film na 1
UnderWorld

Film jest poprostu.... do BANI, IT SUCKS!!. Chopie Litości. Akcja?? jaka akcja. Film przewidywalny aż do bólu (może z powodu tych nawiązań do innych filmów). Efekty- może i, ale to nadal za mało. A co do tego "klikania jaki wokół siebie tworzy" to ja tam nic nie dostrzegłem (no może poza tym co ci właśnie "naklikałem i naklikam"). Może byłoby dla ciebie lepiej żebyś zaczął oglądać Johnego Bravo (choć może już masz to za sobą), a nie pisać tutaj takie dyrdymały. To że po ekranie zap...ala goła baba i to w dodatku w lateksie (który i tak zdejmuje- nie żeby zła była) nie znaczy że film jest dobry i w ogóle spoko. Dorośnij wreszcie, w końcu nie takie żeczy się w życiu widziało. Jedynie ci "naklikam" że muza rzeczywiście spoko była.

ocenił(a) film na 8
crazy_frog_2

Koleś, ciebie cieszy jak po ekranie zapierdala średnio animowana żaba :) I widac robi to na tobie duże wrażenie bo się z nią utożsamiłeś. Sam masz chłopaczku lat 8 więc nie wytykaj tego innym. Jak jesteś wielkim znawcą ambitnego kina, to jak ty się znalazłeś na tym filmie? :)

ocenił(a) film na 1
Negative

niezauważyłeś półmózgu że czasem bywa tak że koleś ma logo CrazyFrog np. po to żeby sie ponapieprzać z tej j...... żaby??? Nie musi sie z nią utożsamiać. Też se moge walnąć ksywe Mandaryna i nie znaczyć to będzie że ją lubie albo że sie z nią utożsamiam.-to po pierwsze. Po 2 koleszka Crazy Frog może poszedł do kina bo nie ma na co innego kasy wydawać i spodziewał sie lepszego filmu po 1 części która nie była zła. Po 3 żeby krytykować Underworld 2 nie trzeba być znawcą kina, bo kaqżdy normalny człowiek który to zobaczy niekoniecznie znając sie na dobrych filmach-zwymioptuje z przeróżnych powodów.

ocenił(a) film na 1
crazy_frog_2

dokładnie. Ja tak sie k.... wku...... po seansie że zostawiłem na fotelu w pizde chusteczek do nosa (bo katar wtedy kurewski miałem, a nie że płakałem), naprawde wszyscy w kinie śmiali sie sie z tego badziewia. Ratujcie dzieci w afryce a nie kręćcie już takich rzeczy MATKO!

ocenił(a) film na 8
seraphin85_2

"bo kaqżdy normalny człowiek który to zobaczy niekoniecznie znając sie na dobrych filmach-zwymioptuje z przeróżnych powodów. "

To poczytaj sobie piczko jakich komentaży jest więcej na filmwebie, bo może się okazać że tylko nienormalni ludzie na tym filmie wymiotują.

A co do kolegi seraphima to fakt, że byłeś z takimi samymi wieśniakami jak ty w kinie jeszcze niczego nie zmienia. Ja np byłem w kinie w którym nikt się nie śmiał. A twoje zażuty co do filmu ograniczają się do: byłem na filmie i jest beznadziejny więc cały czas dłubałem sobie w dupie. Może gdybyś go oglądał uważnie to byś coś tam ciekawego zauważył.

ocenił(a) film na 1
Negative

Hej ty tam w negatywie.
Fajnie że udało ci się być w kinie gdzie wszystkim się ten fim podobał, naprawdę spoko. Wiesz nie wszyscy mają takiego farta (tak fart to chyba to słowo co tu najbardziej pasuje). Normalni czy nie jeden kit, napewno po trochu z każdego. Tak czy inaczej podtrzymuję opinię że z tego filmu to tylko muza wyszła obronną ręką. A co do poczytania KOMENTARZY (aż takich byków nie rób. rozumię że może się knefel pomylić, ale w tym przypadku to raczej nie możliwe) innych to ja nienależę do takich oto pierdolników, którzy przytakują opinii większości tylko wyrażam swoje zdanie.Co do seraphina to on chyba nie wspominał nic o drapaniu się po dupie. Masz naprawdę bujną wyobrażnię, naprawdę, gratuluję. Tylko że z taką wyobraźnią to se możesz pójść do kina najwyżej na Johnego Bravo... spoko

ocenił(a) film na 1
Negative

morda psie bo łańcuch skróce!!! bedziesz mi tu od wieśniaków szmato wyzywał??? Po to se założyłeś nieszczęsne konto na filmwebie żeby innych obrażać perfidnie??? To że wiekszość komentarzy na filmweb sprzyja filmowi to świadczy o użytkownikach, ale najgorsze nie jest to że większości sie to podobało, ale to że ty ich przytaczasz jako przykład dla naśladowania.

ocenił(a) film na 1
Negative

a w ulubionych też masz wygadana mordko fajnusie pżebłoje: Kruk :-/ Buaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaa aaaaaaaaaaaa! Niech sie filmweb z Ciebie śmieje bo ja już nie moge...

ocenił(a) film na 7
seraphin85_2

dajcie juz spokuj negative ;] chlopak jezdzi po kazdym ;pno coz,swiat jest pelen malych chlopcow z niska samoocena ;]

ocenił(a) film na 1
Negative

suej no jeszcze ziomuś: z tym drapaniem po dupie to wiesz. Może ty jak masz katar to sie drapiesz po dupie (zaawansowany parkinson? aż do dupu sięgasz ręką jak ci sie trzęsie?).

ocenił(a) film na 8
seraphin85_2

Hehe gościu, zapytaj kogo chcesz kim jest człowiek rozmawiający przez telefon w kinie :)
Kruk ci się nie podobał? :) hehe no to rozumiem doskonale bo underworld to podobny klimat :)
Pozatym stary, jeśli chcesz kogoś krytykować to usuń sobie tego shrecka z ulubionych bo tracisz na autorytecie :)

ocenił(a) film na 1
Negative

NNNNNOOOOOOOOO. ROBIMY POSTĘPY. ZAJEBISTA FOTKA. Normalnie jak lustrzane odbicie.
Widzę że przechodzimy na Shreka, no to spoko. Jak już tak rozmawiamy to powiedz mi co pod Shrekiem robi taki znaczek "FILMWEB POLECA", a pod Underworld 2 NIE??? No ale jak ktoś lubi jak przez większość filmu się wszyscy leją i napierniczają to jak mógłby oglądać shreka(jak już ci humor nie pasi to se chociaż animacje pooglądaj bo jest naprawdę spoko).

ocenił(a) film na 8
crazy_frog_2

Może ktoś płaci i mówi co ma być polecone? :) Hehehe dokładnie, humor mi nie pasi o ile w shrecku było go sporo i był niezły to jóż dwójka to ogrzewane kotlety, kontynuacja na siłę, i w połowie nie ma tylu pomysłów co jedynka. Ot, średniuteńko śmieszna bajeczka którą w tamtym czasie dystansowały wszystkie inne bajeczki.

"No ale jak ktoś lubi jak przez większość filmu się wszyscy leją i napierniczają" tak, lubie :] I nie udaje, że nie lubie bo ja wogóle żadko udaje. Nie udaję, bo na mnie najzwyczajniej w świecie nie robią wrażenia kolesie pozujący na wielkich znawców kina i prubujący wszystkim wmawiać jakiego to intelektualnego kina są zwolennikami :)