PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104510
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

.. chec na ten film :D pierwsza czescia bylem zadowolony!! jak dla mnie bylo to solidne kino akcji przy calkiem ciekawej, znakomitej wrecz, historii :D:D

Daiken

Widzialam dwojke.Moim zdaniem jest lepsza od jedynki.Duzo wiecej akcji plus muzka swietnie podkreslajaca mroczny klimat filmu.Dobre efekty spejalne, sceny przemian w wilkolaki fantazja!polecam bardzo mocno nie tylko wielbicielom mrocznych stref...

ocenił(a) film na 7
szpulla

po co klamiesz ???evolution bedzie w kinach dopiero 18 ale to tylko w Australii .

samuel666

widzisz, wlasnie ze nie klamie:PPPPP widzialam na specjalnym pokazie!

szpulla

:d ja sie wybieram na premiere :D 20.01 akurat w moje urodzinki :D:D

ocenił(a) film na 7
Daiken

ja tez wiele rzeczy widywalem na ,,specjalnych pokazach ,, :D:D:D:

,,wszysto jest mozliwe,ale nic nie jest pewne ,, ]:-) buahahha

ocenił(a) film na 7
samuel666

aha jescze jedno;]jezeli taki pokaz mial by miejsce (pl,usa itp) to ver tv cam .byla by juz dawno w necie.masz jakies kompleksy??;]

samuel666

owszem.krotki penis:Pnie chce mi sie udawadniac ci ze widzialam.mysl co chcesz.i dobrego dnia

ocenił(a) film na 7
szpulla

smieszna jestes;] w swoich wypowiedziach,, nie chce mi sie udowadniac,, buhahahah

Daiken

jak macie jakis problem to jest prose rozwiazanie! jesli widzialas film to napisz zakonczenie filmu i wszystkich zatkasz :P opisz jakis fajne sceny ktore na Tobie zrobily wrazenie :)

akhakh

Skad mamy wiedziec ze napisze prawde jak go nie widzielismy?

ocenił(a) film na 7
Nakatumis

dzis w nocy puszczaja film w kinach na terenie Australii i Anglii.
jutro powina byc ver TVcam w necie ;p

ps: klamczucha,nie mieszaj ludziom w glowach juz wiecej.jak chcesz to mozesz to robic kolegom z gimnazjum!!!;]

ocenił(a) film na 10
Daiken

Wersja już jest w necie, ale wyjątkowo podła, dlatego jeszcze nie widziałam. A to jest film którego nie warto sobie schrzanić kiepską kopią.

ocenił(a) film na 7
Raven

mozesz podac strone do tego torrenta???? czy jakis namiar?

ocenił(a) film na 7
samuel666

hehehe ;]nastepna dziwwczynka ,ktora bardzo pragnie dowartosciowac sie widze;p

ocenił(a) film na 10
samuel666

A dowartościowywać się nie mjuszę, mam wystarczająco wysoką samoocenę, bez potrzeby sztucznego jej podnoszenia, szczególnie takimi błachostkami. :)

ocenił(a) film na 10
samuel666

To jest prywatny serwer, ja tam nie mam wstępu, dostaje wszystko z drugiej ręki niestety :/

Daiken

ale sie porobilo na tym temacie...ja juz wkrotce sie wybieram na to :D:D:D:D

ocenił(a) film na 7
Daiken

dobra dobra;] jak jest na prywatnych juz tyle godzin w co troche watpie;/to na 100% bylo by na torrecie;]

ps: nie musisz sie tu nikomu tlumaczyc ]:-) ;p

ocenił(a) film na 7
Daiken

dobra dobra;] jak jest na prywatnych juz tyle godzin w co troche watpie;/to na 100% bylo by na torrecie;]

ps: nie musisz sie tu nikomu tlumaczyc ]:-) ;p

Daiken

no i w koncu bylem!! podobalo mi sie choc mam pare pytan :D zgrabnie ulozona historia :D calkiem niezla gra aktorow :D i jedno podsumowanie: naokraglo sie liza i zabijaja :p

Daiken

Underworld jest filmem ladnym,dosc ciekawym i zadowalajacym pod wzgledem akcj/efektow specjalnych. szkoda tylko ze tworcy filmu nie moga z\sie zdecydowac czy trzymaja sie WoD'a (reguly Swiata Mroku sa tam,dosc blado zarysowane,ale sa,tyle ze naginaja je przy kazdej okazji),czy tez tworza swoje wlasne zasady-na dluzsza mete takie wyposrodkowanie moze byc meczace.Ale to tylko a'propos samej "historii". Film przyjemnie sie oglada-ma to co kazda hollywoodzka produkcja posiadac powinna-trupy,strzelaniny,spor o poscigow/kopniec/uderzen etc,oraz oczywiscie watek milosny ;]