.. chec na ten film :D pierwsza czescia bylem zadowolony!! jak dla mnie bylo to solidne kino akcji przy calkiem ciekawej, znakomitej wrecz, historii :D:D
Widzialam dwojke.Moim zdaniem jest lepsza od jedynki.Duzo wiecej akcji plus muzka swietnie podkreslajaca mroczny klimat filmu.Dobre efekty spejalne, sceny przemian w wilkolaki fantazja!polecam bardzo mocno nie tylko wielbicielom mrocznych stref...
po co klamiesz ???evolution bedzie w kinach dopiero 18 ale to tylko w Australii .
ja tez wiele rzeczy widywalem na ,,specjalnych pokazach ,, :D:D:D:
,,wszysto jest mozliwe,ale nic nie jest pewne ,, ]:-) buahahha
aha jescze jedno;]jezeli taki pokaz mial by miejsce (pl,usa itp) to ver tv cam .byla by juz dawno w necie.masz jakies kompleksy??;]
smieszna jestes;] w swoich wypowiedziach,, nie chce mi sie udowadniac,, buhahahah
jak macie jakis problem to jest prose rozwiazanie! jesli widzialas film to napisz zakonczenie filmu i wszystkich zatkasz :P opisz jakis fajne sceny ktore na Tobie zrobily wrazenie :)
dzis w nocy puszczaja film w kinach na terenie Australii i Anglii.
jutro powina byc ver TVcam w necie ;p
ps: klamczucha,nie mieszaj ludziom w glowach juz wiecej.jak chcesz to mozesz to robic kolegom z gimnazjum!!!;]
Wersja już jest w necie, ale wyjątkowo podła, dlatego jeszcze nie widziałam. A to jest film którego nie warto sobie schrzanić kiepską kopią.
A dowartościowywać się nie mjuszę, mam wystarczająco wysoką samoocenę, bez potrzeby sztucznego jej podnoszenia, szczególnie takimi błachostkami. :)
To jest prywatny serwer, ja tam nie mam wstępu, dostaje wszystko z drugiej ręki niestety :/
dobra dobra;] jak jest na prywatnych juz tyle godzin w co troche watpie;/to na 100% bylo by na torrecie;]
ps: nie musisz sie tu nikomu tlumaczyc ]:-) ;p
dobra dobra;] jak jest na prywatnych juz tyle godzin w co troche watpie;/to na 100% bylo by na torrecie;]
ps: nie musisz sie tu nikomu tlumaczyc ]:-) ;p
no i w koncu bylem!! podobalo mi sie choc mam pare pytan :D zgrabnie ulozona historia :D calkiem niezla gra aktorow :D i jedno podsumowanie: naokraglo sie liza i zabijaja :p
Underworld jest filmem ladnym,dosc ciekawym i zadowalajacym pod wzgledem akcj/efektow specjalnych. szkoda tylko ze tworcy filmu nie moga z\sie zdecydowac czy trzymaja sie WoD'a (reguly Swiata Mroku sa tam,dosc blado zarysowane,ale sa,tyle ze naginaja je przy kazdej okazji),czy tez tworza swoje wlasne zasady-na dluzsza mete takie wyposrodkowanie moze byc meczace.Ale to tylko a'propos samej "historii". Film przyjemnie sie oglada-ma to co kazda hollywoodzka produkcja posiadac powinna-trupy,strzelaniny,spor o poscigow/kopniec/uderzen etc,oraz oczywiscie watek milosny ;]