Część pierwsza była głupia, ale w drugiej odsłonie wojny pomiędzy Wampirami i Wilkołakami jest jeszcze gorzej, debilizm w czystej formie, jeden z najgorszych filmów chyba jakie w życiu widziałam
Z tej wypowiedzi wynika, że PRZED napisaniem tego tekstu intensywnie testowałeś wkładanie kasku mniejszego niż głowa, co więcej - z powodzeniem ! ( Ciężki młotek czyni czasem cuda, a częściej - dużo bólu ) .
Po co ja wdawałem się z tobą w dyskurs? Niepotrzebnie. Wystarczy zobaczyć sobie tylko twoje oceny. Masz prawo tego nie lubić, masz prawo ocenić to na 1, ale twój pierwszy post prezentuje sobą płycizna intelektualną., nie wnosi nic do dyskusji i jest na żenująco niskim poziomie intelektualnym. Istnieje rubryka "nie interesuje mnie". Ale po co wylewać na publicznym forum swoją frustrację? Dobrze wiesz o czym jest tematyka tego filmu.
Agresywnie widzę :).. Może o samym filmie jeszcze.. Film jest bardzo kiepski... Nudny, przewidywalny i przesadzony. Przyznaje,że ładny wizualnie(głównie dzięki głównej bohaterce i wogóle np. scenografii) ale puściutki. Oczywiście przyznaje,że takie filmy nie muszą być inteligente ale z pewnością nie powinny NUDZIĆ! A ten film nudził niemiłosiernie. W dodatku nie ma w nim głębszego sensu i patrzy sie na niego jak na efekciarskie "kino" komercyjne. I takim UNDERWOLD:EVOLUTION z pewnością jest.
Raze jest lepszy od Ciebie, dlatego że mieszka o 30 słonecznych minut wcześniej, a także przez to, że na swoim menadżerskim stanowisku w nowoczesnej metropolii zarabia o 30 groszy na h więcej, niż gdyby razem z wieśniakami po szkole specjalnej karmił kury i zbierał żniwa sierpem w Hrubieszowie.
z pewnością, do dzisiaj biegamy odziani w skóry zwierząt, często żywimy się padliną i zjadamy naszych współtowarzyszy. nie szanuję ludzi, którzy kierują się prostymi stereotypami, bo oznacza to mniej więcej to, że są bardziej zacofani intelektualnie od tych, których o to posądzają.
Powiedz to Harpagan_Kamember.
http://www.filmweb.pl/film/Noe%3A+Wybrany+przez+Boga-2014-622318/discussion/Szyk uje+si%C4%99+kolejny+gniot+tego+pseudore%C5%BCysera,2291697
bez związku? on jest zwyczajnym hejterem i do tego używa okropnego języka; na podstawie jego osoby osądzasz miejsce, gdzie mieszkam, bo nie do końca rozumiem co Tobą kieruję w wyrażaniu takich, a nie innych osądów
Znowu dostałem odpowiedz w stylu""pod pachami mi tak nie cuchnie".
http://www.filmweb.pl/film/Pok%C5%82osie-2012-624892/discussion/%C5%BBeby+dobrze +oceni%C4%87+ten+film,2236487?page=2#post_10755573
Kiedyś już raz występowałem do adminów o wykasowanie konta z powodu smarkaczy na forum.
nie będę z Tobą dyskutować, idź i głoś swoją nienawiść do wszystkich innych od Ciebie; potem spal jakiegoś Indianina na stosie, na pewno poczujesz się lepiej
Krzysztof Kononowicz z Podlasia XXI wieku:
https://www.youtube.com/watch?v=TnFFFkAsWLw
Jakich was widzą takich was piszą. Zresztą spójrz na swój sposób udzielania się na tym forum.
Tyle że ja jestem ze "ściany zachodniej". Mój sposób wypowiadania się jest jedynie odpowiedzią na Twoje tutaj autystyczne komentarze. Jeśli było w tym coś niekulturalnego z mojej strony, to widocznie Twoim tokiem rozumowania tacy niewychowani na tym Zachodzie już jesteśmy.
Aha i jako reprezentant "reszty Polski" wcale nie patrzę negatywnie na "ścianę wschodnią". Ci którzy jednak tak mają pewnie w większości znają wschodnią Polskę tylko z pocztówek.
Tak was widzi reszta Polski ściano wschodnia:
http://www.filmweb.pl/film/Pok%C5%82osie-2012-624892/photos#picture-15
Zgadzam się, film o niczym i usypia gorzej niż pierwsza część (a ja praktycznie nigdy nie zasypiam podczas seansu). Mild-BDSM-owy klimat szybko staje się męczący, postacie bezpłciowe, żadnego charakteru. Tak jakby ktoś uznał, że temat wojny wampiry-wilkołaki jest jeszcze nieoklepany, to nakreśli się byle jaką fabułę do tego, a odbiorcy i tak jakoś to przełkną, jeśli ładnie opakujemy.
Za to w Resident Evil są same charaktery. Nie używaj fraz których znaczenia nie rozumiesz dzieciaku. A teraz spójrz na swoja legitymację szkolną na datę urodzenia i zobacz ile masz lat. Nie dyskutuję ze szkolną młodzieżą.
I powiedział to fan Resident Evil któremu dał 10/10 Arcydzieło. No tak, lepiej jest się lać przez 1 godzinę 40 minut z bezmózgimi zombiakami niż stworzyć film o jakąś ciekawszą fabułę. Żadna postać nie ma charakteru. Dziecinko spójrz na swoja Alice. Ona ginie w drugiej części Rescident Evil 2 Apokalipsa i zostaje wskrzeszona jako klon. Później mówi się już o niej tylko projekt Alice. Czy szeregowy wyprodukowany taśmowo klon może mieć charakter, osobowość indywidualność? Ni! Poza ty już prawdzie wszystkich tam uśmiercili i wskrzesili jak o klony. od 2 do 5 części seria kupy się nie trzyma, poza tym cała ta seria to jedno wielkie nawalenie i kino akcji i nic poza tym. Przywykliśmy do najazdów na nasze fora fanów Resident Evil, Matrixa i Sagi Zmierzch. No i ale mi bohaterka Alice co przez większą cześć filmu biega albo w szlafroku, albo z gołą pupą. Jak jesteś fanem/fankom dwugodzinnego mordobicia i chaosu to Resident Evil to dobra dla ciebie pozycja, ale Underworld to Romans i Fantazy. I jeszcze idnośnie Alice koniec drugiej części. Co dzieje się z jej oczsmi i dlaczego zmieniają się w logo firmy parasol, dlaczego w jej polu widzenia widzimy matrycę cyfrową? Klon? Cyborg? W trzeciej części ją wyłączyli za pomocą satelity mądralo.
Nie zgadzam się!!! Film Underworld jest dobrym filmem, ma znakomitą fabułę, jednakże "Underworld - Przebudzenie" to jednak tragedia. Moją ulubioną częścią filmu jest "Underworld - Bunt Lykanów" warty obejrzenia. Pozdrawiam :)
Dziwne. Masz ten sam awatar, który miała ta użytkowniczka:
http://www.filmweb.pl/user/Nightmare_Sally
Ogolnie to nie wiem, czego mozna sie spodziewac od filmu, gdzie motuwem przewodnim jest wojna pomiedzy wampirami, a wilkolakami, ale ok, mozesz miec swoje zdanie, dla mnie ten film spelnil oczekiwania, zwykly odstresowywacz po pracy, nie trzeba sie wglebiac w fabule, ani szukac drugiego dna, ale jak na akie dzielo, bardzo milo spedzilem czes i o to chodzilo....
Boże, jak widzę Twoje oceny, to mam ochotę zacząć zbierać podpisy na petycji do Filmwebu, aby zaczęli banować takich jak Ty...
W niczym! Jeden lubi Rambo, drugi Underworld: Evolution. Obydwu filmom dałem 10/10. Pisałem już, że nie powiem nikomu który film jest lepszy, a który film jest gorszy. Mogę tylko powiedzieć który film podobał mi się bardziej, a który mniej. Iron-men, Spider-man jest lubiany przez bardzo szerokie grono osób, ale to nie daje mu prawa do tytuowania się najlepszymi filmami ze stajni Marvela. Ja lubię "Thora" i wcale nie napiszę tobie że jest lepszy od Iron-mena, Spider-mena którym dałem 8, a Thorowi 10, ale napiszę, że Thor bardziej mi sie podobał i tyle. Jestem przeciwnikiem obrażania filmów, a co za tym idzie fanów filmów. Każdy ma prawo coś tam lubić, a coś mu po prostu się nie spodobało. Irytuje mnie jednak bady, chordy trolli i frustratów wylewający swoje gorzkie żale i piszący komentarze nie wnoszące nic konstruktywnego do dyskursu, pozbawione, wszelkiej merytorycznej i rzeczowej treści plus zero argumentów, bo film im się nie "podobuuuauł". Transformersy mi się też nie podobały, ale przez szacunek i grzeczność do mojegao znajomego Kadante wzbiłem sie na wyrzyny i dałem filmowi 8 by sprawić mu przyjemność. Nie wiem po co zakłądać takie tematy w stylu "co za goowno"? Ty masz prawo do swojego zdania, nie obrażaj innych jak nie chcesz być obrażanym.
I tak większego kału filmowego niż "Gwiezdne wojny osiągnąć się nie da. A jak nie chcesz marnować czasu to odradzam oglądanie tego filmu.
Raze odczep się od Gwiezdnych wojen bo ugryzę cie w pośladek, ale specjalnie dla ciebie zaraz go zalukam i zobaczę w czym ty gustujesz.
Nie trać czasu. Szkoda twego żywota. Daruj sobie ten film i nie oglądaj go. Gniot czy nie gniot, nie każdy samym Władca pięrścieni, Hobbitem i Harrym Potterem żyje. Nie zawracaj sobie głowy "Underworld".