Witam... mam pytanie ;] W rasie wampirów było sporo kobiet..... dlaczego u lykanów nie było żadnej kobiety?? dziwne jest to jak dla mnie :) umie ktoś to logicznie wytłumaczyć?
Wampiry wygrywały wojne. powstały na długo przed lykanami.. najpierw powstał Wampiry i Wilkołaki.. oba gatunku lubiły mieć samice... Wampiry były ucywilizowane a co to za cywilizacja bez samic? W końcu Wilkołaki Ewolułowały i narodził sie Lucjan a on był facetem.. wampiry chciały mieć niewolników męskich a nie żeńskich (nie wiem czemu) wiec ich tworzył.. po buncie lykan gdy wyszły na wolność też tworzył armie ale albowiem byli bardziej cywiulizowani to sądzili ze po co im wojownicy kobiety? Oczywiście po wojnie każdy Lykanin mógły se znaleźć partnerke którą by przemienił i która spłodziła by mu kilka miotów Szczeniąt itp... Wampiry żyły by między Lykanami i tyle. Bardzo możliwe że te rasy by sie krzyżowały ze sobą i powstały by hybrydy w stylu Michaela
mylisz sie... hybryda mogl zostac tylko majkel... bo byl kogos tam potomkiem :] wiec nie ogladales uwaznie filmu :)
Oglądałem uważniej od ciebie.Michael był przodkiem pierwszego nieśmiertelnego który nie był ani wampem, ani wilkołakiem ani lykanem. Był nieźmiertelnym człowiekiem któy miał 3 synów. Jeden był człowiekiem. Jeden wampirem. Drugi wilkołakiem.. potomek tego co został człowiekiem to Michael. Żaden człowiek nie przeżyje ukąszeń obu gatunków. Ale Hybryda wampira i lykana ma już stworozne geny w sobie wiec jego ukąszenie zmienia w taką samą hybrydę bo jad wpływa w jednej sekundzie i jest połączony. Jad wampira i Lykana tępia sie nawzajem ale gdy sie je połaczy powstaje nowy jad który zmienia w Hybryde wampa i lyka
Poza tym jakbyś ty oglądał film uważnie to wiedziałbyś że Sonja zostałą spalona nie dlatego że kochała sie z Lucjanem (Viktor by to zatuszował) ale dlatego że była w ciąży z Lucjanem.
Cytuje słowa Viktora "W jej łonie rosło coś co było hańbą i zdradą nas wszystkich" a co rośnie w łonie po zapłodnieniu? Oczywiście dziecko! Nikt nie przeżyje UKĄSZEŃ obu ras ale oba rasy mogąze sobą kopulować a hybryda może przemienieć ludzi w nowe hybrydy.
Lucjan też był inny.. był synek Williama dlatego miał geny Corvinusa i jego ciało mogło wykorzystać to że matka ma jakiś tam wirus i mógł przemieniać sie w człowieka. Jakby nie był synem Williama to by nie przeżył nawet...i każdy przez niego ugryziony stawał sie taki jak on.
Teraz rozumiesz??