Osobiśćie to bardzo mi sie podobała kontynuacja jedynki. Zwłaszcza ze własnie takie kino najbradziej mnie kreci. Z pewnością w "evolution" zobaczycie wiecej akcji- scen walki. Dla osób lubiące tego typu klimaty nie sadze zeby sie zawiedli. Jedyną przeszkoda dla osób nie oglądających jedynki moze byc fakt iz nie połapia sie -kto kogo zabił jak i dlaczego. Fakt faktem dzis ide jescze raz obejrzec ten film :D:D:P:P
Ja właśnie uważam, że sceny walki były lepiej zrealizowane w Underworld (I). W Evolution są one zbyt bardzo chaotyczne, i kiepsko pokazane. W części pierwszej widzieliśmy jak wrogowie podbiegali do głównej bohaterki czy walczyli z innymi, a tu pokazali nam od razu jak im robiła kuku.
W filmie było mnóstwo kąsania się, ten tego, on ją .... ehhh... zaaaa dużo.
Zabrakło też takiego charakterystycznego gestu czy jakiejśc sceny, tak jak na przykład w "jedynce" przestrzelenie podłogi Selene.
No tu masz -Chemical_Clear_White- troche racji oprócz tych wielu "kąsań" co sie z tym wiązało, było za duzo tryskającej krwi... Troche Underworld (I) starcił na klimacie po obejrzeniu (II) ale mimo wszystko jestem z niego zadowolony :) Ponoc jak bedzie III cześc to ma byc bez Kate Beckinsale :/ heh... szkoda :(
Bardzo dobry film. Jak dla mnie kontynuacja udana. Faktycznie może czegoś zabrakło dlatego oceniam go 9 na 10. Chociaż na stronce wystawiłem 10 :P (ale ja lubie wystawiać dyszki za to co mnie kręci i mi sie podoba :P) Spodobała mi sie bardzo postać i 'umiejętności' Marcus'a, na dodatek aktora którego do tejże postaci dali. Szczerze powiedziawszy bałem sie jak sie akcja potoczy po pierwszej części ino jaki wpływ i role będzie odgrywać trzeci z pra-starych liderów/władców wampirów. Nie zawiodłem sie :-) Jeżeli Kate (Selene) nie miała dublerki do sceny erotycznej to kurde... x_X Pikantnie było zgodzicie sie ]:-) ? :P Ma bardzo ładne ciało ^_^ Ups... zagalopowałem sie :P
Film według mnie bardzo dobry, wart obejrzenia jak najbardziej ;-)
P.S
Jeżeli kontynuacja bydzie, to niech nie śmią go nakręcać bez Kate (!)
Pozdro