PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104617
5,3 20 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

Słaby film.

ocenił(a) film na 3

Wczoraj usiadłem przed TV, patrzę a na TVP1 Underworld Evolution. Gdzieś już słyszałem ten tytuł wcześniej, ok wbijam na filmweba a tu dość wysoka nota, ciekawa tematyka więc zdecydowałem się oglądać. Z siłą wysiedziałem 30minut przy nim, po czym przełączyłem na "Hakera", który mimo że jest gniotem jest dużo lepszy od Underworlda. Wszystko w tym filmie było takie chaotyczne, bezsensu, od początku przewinęło się na ekranie chyba z 20 postaci, a o żadnej nie było nic powiedziane. Kilkanaście wątków naraz, nie wiadomo o co chodzi. Pogubiłem się w tym. W dodatku słaba gra aktorów, marna scenografia i denne efekty specjalne odpychały mnie od dalszego oglądania. Słaby film, 3/10 za temat.

ocenił(a) film na 7
bbksk

pogubiłeś się w tym jak sam piszesz bo nie oglądałes 1 części
A czy film jest fajny czy nie to zależy jakie klimaty kto lubi
ja tam bardzo lubie takie gotyckie kino akcji i underworld 2 pomimo wielu uchybień jest filmem dobrym, choć 1 cześć według mnie wiele lepsza.
Moze to nie Twoje klimaty i dlatego Ci sie nie podobał
pozdrawiam

fcbarca86

Ja się zgadzam z założycielem tematu, oglądałam cześć pierwszą a mimo to miałam problem żeby się w tym połapać. Po prostu za dużo i za szybko.
Lubie takie klimaty, wampiry i w ogóle ;) ale ten film mnie bardzo rozczarował, krwawa rzeź i tyle. Fabuła za słaba... niestety, a szkoda. Jedynie faceci mieli rozrywkę bo mogli sobie popatrzeć na ładną babkę w lateksie, heh... taka moja opinia. No dobra, może jeszcze walka w lesie niezła ale reszta to już niestety nie. Nie linczować drodzy fani! ;)

ocenił(a) film na 4
_Anika_

Miałam tak samo, mimo obejrzenia 1 jakoś trudno było mi się połapać, o co w tym wszystkim chodzi:) I to pomieszanie gotyku z najnowszą technologią (komputery, broń, śmigłowce wojskowe)jakoś tak sie gryzło za bardzo jak dla mnie. Ale rozumiem, że dla niektórych było super, rozumiem;)