A ja właśnie chciałam spytać, czy warto, bo nie oglądałam pierwszej części Underworld i nie wiem, czy będę w ogóle łapać o co chodzi w 'Ewolucji'...?
Mógłby mi ktoś doradzić?
Muszę Was zmartwić, bez obejrzenia jedynki, będzie Wam bardzo trudno zrozumieć, wiele wątków.
A tak szczerze powiedziawszy, radzę zobaczyć inne filmy. Chociaż lubię czasem takie filmy zobaczyć, nie zmienia to faktu, że to szmira ;-)
Tak? No nie wiem, bo szczerze mówiąc, od dawna zamierzałam się do obejrzenia tego filmu, ale raczej jedynki. Cóż, mimo wszystko spróbuję ;>
Niebieskooka wampirzyca w lateksie ;) Czego chcec wiecej?
Ogladaj, co Ci szkodzi. 1 czesc tez polecam oba filmy wg mnie bardzo fajne. Jak Ci sie spodoba to jeszcze trzecia czesc jest, tyle ze bez Seleny, wiec brakuje w nim najwiekszego atutu poprzednich dwoch czesci.
I co z tego ze to prequel, mogli chociaz w jakims zakonczeniu, albo epilogu pokazac choc pare scen z Selena. :D
Ja miałam taki sam dylemat. I stwierdziłam że obejrzę, a co mi tam. Jedynkę zobaczą później i wtedy mi się wszystko w głowie bardziej poukłada xD.
To co zaserwowalo nam TVP to jest k***a skandal.
Ogladanie tego filmu z tak dramatycznie zlym lektorem, jest prawdziwa katorga. Facet ktory tlumaczyl dialogi zabil caly film.
Szkoda, bo zapowiadalo sie naprawde mietowo, a tak jestem rozczarowany i wsciekly.
Chyba czas zaczac bojkotowac ta stacje :D
oj nie gadaj, tragicznie nie było az tak zeby mowic o "zabiciu klimatu"etc.
Ci ktorzy pierwszy raz oglądali przez głupie tłumaczenie az tak bardzo nie mogli sie zrazic:P
A.//