Hej. Czy wie ktos co to za utworek, ktory leci tak pod koniec trailera. Takie jakby rozwiniecie Red Tape z pierwszej czesci??
Jeśli macie ten kawałek to prześlijcie i mi zgóry thx będę bardzo wdzięczny na adres RaDeoN256@interia.pl
Ech szukam i szukam i nie mogę znaleźć tego kawałka... Byłbym wdzięczny jak by ktoś mógł mi przesłać: radko15@o2.pl Z góry dzięki!!! Dobra pioseneczka a trudno znaleźć....
Czy moglby ktos napisac jak dokladnie sie nazywa ten kawalek ,ktory leci pod koniec trailera? W soundtracku (dosc biednym zreszta) go nie ma, a szukanie w go w necie ... nie znajac tytulu jest nieporozumieniem :) Z gory dziekuje :D
.... napisalem jako pierwszy i do tej pory nie mam ani tego utworu ani nawet przez tyle czasu nie poznalem nazwy, coś mi się zdaje, że pan vann2 kłamal bo do tej pory się tu nie nie odezwał :(
smiesznie to troche wyglada;]okolo 10 postow z prozba i ani jednej odp tamtego Pana;]nie wiem co wy widzicie w tym kawalku;]soundtrack ma wile leppszych utworow;p
Nie ma takiej piosenki.Wiecie w USA są ekipy robiące trailery i one często mieszają utwory i tu też tak jest.
Sam sie wkurzyłem gdy dowiedziałem się ,że rockowa muzyka ze zwiastunu Królestwa Niebieskiego to miesznaka 2 czy 3 utworów!
Sprawdzcie pocztę!
Dzięki Stary za mp3!Jesteś wporzo Gościu:)Gdybyś czegoś potrzebował to służe pomocą jeżeli to tylko bedzie możliwe:)Peace
Nie ma sprawy!
Potrzebuje milion euro albo zebyś mnie poznał z Jessicą Albą jak znasz ;-)
Witam masz moze te mp3 z tego trailera? Jesli mógłbys miałbym wielka prosbe czy mogłbys mi go przesłac na neo501@tlen.pl llub podac chociaz tytuł tego ? z góry dzieki
mowie o soundtracku underworld evolution
jest latwo dostepny na torrent
po cholere ci mega...??;/
NO LOL mowa caly czas o tym remiksie red tape to ja wpadam na mojego maila a tam ktoś mi przysłał red tape z pierwszej cześci ktora mam od roku :|
Zgadzam sie, że ta przeróbka jest zrobiona na potrzeby trailera, ale może jednak jest gdzies w necie lub będzie po premierze 20 stycznia
Jak ktoś ma soundtrack do tego filmu byłabym wdzięczna o przesłanie go na kala144@gazeta.pl
Z góry dzięki !!!!!!
wiesz ,ze soundtrack soundtrack zajmuje 100 mb??:D:D:Dco za ludzie;/
ps: prosze o przeslanie filmu american pie (2CD) proszeeeee!!!!!!!:D:D:A:
"Chester Bennington - The Morning After (Julien K. Remix) - Underworld Evolution Soundtrack". Macie i się cieszcie bo jak przeczytałem te Wasze posty to aż mi się słabo zrobiło. Ludzie w jakim świecie wy żyjecie!!!
Nie wiecie że istnieje coś takiego jak np wyszukiwarka internetowa??
albo mase programów peer-to-peer w których wystarczy wpisać jakąś fraze i już wam tyskakuje tytuł :) czy naprawde trzeba Wam pisać jak dzieciom w przedszkolu??
POZDRO dla wszystkich nieuświadomionych mam nadzieję że od tej pory przynajmniej większość będzie wiedziała jak się szuka tytułów nurtujących Was piosenek!!!
o rany co za forum ludzie prosza tylko o nazwe dobrego kawalka by moc sobie samemu sciagnac to zamiast ten kto wie napisac go na forum bawi sie w ch... wiec co. moze bedzie ktos na tyle sprytny i go poda bo nie bede sciagal calego soundtarcka z gory dzieki zbawicielowi
jest spx gość dzięki bardzo :) polewa chyba za długo pisałem poprzednie zapytanie :P
To nie jest "The Morning After", ostatnio slucham tego na okrąglo i woem co piszę. Chodzi o ten kawalek z samego końca trailera, czyli o "Red Tape", jakiś remix
nie mam pojecia jaka to pisenka bo filmu jeszcze nie wiedzialem :) ale jak mowicie ze jest fajna to moze ktos by podal link do tego utowru to wszyscy by mogli odsluchac a nie tylko Ci ktorzy podali maila. prosilbym o jakis link do niej
pitstop--hahaha zanim zaczniesz zwracac uwage ludziom pomysl troche;]hmmm wiesz ze tutaj ludziom chodzi o piosenke z filmu zapowiadajacego a nie o kawalek z soundtrack'u !!!! buahahha
ten utwor nie istnieje (juz to ktos pisal wczesniej) to jest remix 3 kawalkow wiec nie ma on wykonawcy i go nie znajdziecie ;]
hej to co w końcu ustaliliście, jest ten kawałek, czy go nie ma?
i czy ktoś mógłby być łaskaw napisać poprostu jego tytuł, bardzo bardzo proszę ;)
buziaki misie
ed2k://|file|Chester%20Benning ton%20-%20The%20Morning%20Afte r%20(Julien%20K.%20Remix)%20-% 20Underworld%20Evolution%20Sou ndtrack.mp3|6103728|7A5DB8E4DB 122C265801A59694D05A83|/
dzarko po co ludziom kity wciskasz .to co podales jest piosenka z soundtracku a nie z filmu zapowiadajacego !!!!!!!!!!!!!!
tej piosenki nie ma w necie !!!!!
o a już tak się ucieszyłam, że ktoś wreszcie dał jakiś namiar;
jak to nie ma skoro wcześniej ktoś tam puścił ludziom na pocztę?
właśnie Wojtek jak to przeczytasz wrzuć jeszcze na stefania9@gazeta.pl dzięki :)
jak ludzmi mozna w latwy sposob manipulowac ;d;d;d;d;
ZROZUMCIE ZE JEDYNYM SPOSOBEM NA TA PISOSENKE JEST OBROBIENIE GO I ZGRANIE SCIEZKI DZIWIEKOWEJ Z NIEGO!!!
PS :jaki wojtek !!??!?!? ten wojtek to taki sam dzieciak i tylko robi sensacje,a wy dajecie sie tak latwo nabierac,, prosze o przeslanie tego kawalna na ... ,, buahahha zalosne;]