PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104510
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

Hej. Czy wie ktos co to za utworek, ktory leci tak pod koniec trailera. Takie jakby rozwiniecie Red Tape z pierwszej czesci??

gotterdammerung

to chyba przerobka robiona na potrzebe filmu/zwiastunu, pewnie bedzie w soundtracku :)

BMF

Poszukaj remixu na sieci to napewno znajdziesz. Ja juz mam :)

vann2

Prosze jesli mógłbys mi przesłac to na revan_lord@o2.pl z góry thx

Nexov

Ja również dołączam sie do prośby o przesłanie tego kawałka
till_lindemann@vp.pl z góry thx

Neo_85

Jeśli macie ten kawałek to prześlijcie i mi zgóry thx będę bardzo wdzięczny na adres RaDeoN256@interia.pl

RaD256

Ech szukam i szukam i nie mogę znaleźć tego kawałka... Byłbym wdzięczny jak by ktoś mógł mi przesłać: radko15@o2.pl Z góry dzięki!!! Dobra pioseneczka a trudno znaleźć....

vann2

Czy ja tez moge prosic o ten kawalek?? Mcclane@op.pl

ocenił(a) film na 10
vann2

Siemka wes mi przeslij na emaila : leonka138@wp.pl bardzo bym prosila

ocenił(a) film na 10
gotterdammerung

heh ja tez bym poprosil o wyslanie tej muzyczki :) sylwek.bur@poczta.fm

zxc_16

ja tez poprosze o ten utworek z trailera, please pa6l1@o2.pl

pa6l1

Jak wszyscy to wszyscy :) - mój e-mail lsumilo@o2.pl --- Z GÓRY DZIĘKUJĘ ;)

ocenił(a) film na 3
pa6l1

Czy moglby ktos napisac jak dokladnie sie nazywa ten kawalek ,ktory leci pod koniec trailera? W soundtracku (dosc biednym zreszta) go nie ma, a szukanie w go w necie ... nie znajac tytulu jest nieporozumieniem :) Z gory dziekuje :D

AcidBoy

Ja również dołączam się do prośby o przesłanie tego kawałka na maila:hamtaro_penny.o2.pl
Dziękuję.

Hamtaro

I ja poprosze ten kawałeczek jesli mozna:P na semek84@tlen.pl

semek84

.... napisalem jako pierwszy i do tej pory nie mam ani tego utworu ani nawet przez tyle czasu nie poznalem nazwy, coś mi się zdaje, że pan vann2 kłamal bo do tej pory się tu nie nie odezwał :(

ocenił(a) film na 7
Nexov

smiesznie to troche wyglada;]okolo 10 postow z prozba i ani jednej odp tamtego Pana;]nie wiem co wy widzicie w tym kawalku;]soundtrack ma wile leppszych utworow;p

samuel666

Też chciałabym poprosić o ten kawałek:) ola_1988@poczta.onet.pl Byłabym bardzo wdzięczna:]

ocenił(a) film na 9
Olcia

Nie ma takiej piosenki.Wiecie w USA są ekipy robiące trailery i one często mieszają utwory i tu też tak jest.
Sam sie wkurzyłem gdy dowiedziałem się ,że rockowa muzyka ze zwiastunu Królestwa Niebieskiego to miesznaka 2 czy 3 utworów!
Sprawdzcie pocztę!

Wojtek_dpo

Dzięki Stary za mp3!Jesteś wporzo Gościu:)Gdybyś czegoś potrzebował to służe pomocą jeżeli to tylko bedzie możliwe:)Peace

ocenił(a) film na 9
Neo_85

Nie ma sprawy!
Potrzebuje milion euro albo zebyś mnie poznał z Jessicą Albą jak znasz ;-)

Neo_85

Witam masz moze te mp3 z tego trailera? Jesli mógłbys miałbym wielka prosbe czy mogłbys mi go przesłac na neo501@tlen.pl llub podac chociaz tytuł tego ? z góry dzieki

Olcia

No to ty samuel umieść na megaupload ten i inne kawałki, "lepsze" o których mówisz :)

ocenił(a) film na 7
Nexov

mowie o soundtracku underworld evolution

jest latwo dostepny na torrent

po cholere ci mega...??;/

ocenił(a) film na 9
samuel666

słaby sam metal!
Z jedynki był lepszy...no ale każdy ma swoje gusta więc...

Wojtek_dpo

NO LOL mowa caly czas o tym remiksie red tape to ja wpadam na mojego maila a tam ktoś mi przysłał red tape z pierwszej cześci ktora mam od roku :|

ocenił(a) film na 9
Nexov

Widzisz ale nie wszyscy mieli..po za tym remixu nigdy nie było

Wojtek_dpo

Zgadzam sie, że ta przeróbka jest zrobiona na potrzeby trailera, ale może jednak jest gdzies w necie lub będzie po premierze 20 stycznia

Nexov

Jak ktoś ma soundtrack do tego filmu byłabym wdzięczna o przesłanie go na kala144@gazeta.pl

Z góry dzięki !!!!!!

ocenił(a) film na 7
karola8732

wiesz ,ze soundtrack soundtrack zajmuje 100 mb??:D:D:Dco za ludzie;/

ps: prosze o przeslanie filmu american pie (2CD) proszeeeee!!!!!!!:D:D:A:

ocenił(a) film na 7
gotterdammerung

"Chester Bennington - The Morning After (Julien K. Remix) - Underworld Evolution Soundtrack". Macie i się cieszcie bo jak przeczytałem te Wasze posty to aż mi się słabo zrobiło. Ludzie w jakim świecie wy żyjecie!!!
Nie wiecie że istnieje coś takiego jak np wyszukiwarka internetowa??
albo mase programów peer-to-peer w których wystarczy wpisać jakąś fraze i już wam tyskakuje tytuł :) czy naprawde trzeba Wam pisać jak dzieciom w przedszkolu??
POZDRO dla wszystkich nieuświadomionych mam nadzieję że od tej pory przynajmniej większość będzie wiedziała jak się szuka tytułów nurtujących Was piosenek!!!

ocenił(a) film na 9
Pitstop2

o rany co za forum ludzie prosza tylko o nazwe dobrego kawalka by moc sobie samemu sciagnac to zamiast ten kto wie napisac go na forum bawi sie w ch... wiec co. moze bedzie ktos na tyle sprytny i go poda bo nie bede sciagal calego soundtarcka z gory dzieki zbawicielowi

ocenił(a) film na 9
kobi_poland

jest spx gość dzięki bardzo :) polewa chyba za długo pisałem poprzednie zapytanie :P

Pitstop2

hehehe...pitstop, dobry koleś z ciebie...thx i pozdro

ocenił(a) film na 6
Pitstop2

To nie jest "The Morning After", ostatnio slucham tego na okrąglo i woem co piszę. Chodzi o ten kawalek z samego końca trailera, czyli o "Red Tape", jakiś remix

gotterdammerung

nie mam pojecia jaka to pisenka bo filmu jeszcze nie wiedzialem :) ale jak mowicie ze jest fajna to moze ktos by podal link do tego utowru to wszyscy by mogli odsluchac a nie tylko Ci ktorzy podali maila. prosilbym o jakis link do niej

ocenił(a) film na 7
akhakh

pitstop--hahaha zanim zaczniesz zwracac uwage ludziom pomysl troche;]hmmm wiesz ze tutaj ludziom chodzi o piosenke z filmu zapowiadajacego a nie o kawalek z soundtrack'u !!!! buahahha

ocenił(a) film na 7
samuel666

ten utwor nie istnieje (juz to ktos pisal wczesniej) to jest remix 3 kawalkow wiec nie ma on wykonawcy i go nie znajdziecie ;]

akhakh

hej to co w końcu ustaliliście, jest ten kawałek, czy go nie ma?
i czy ktoś mógłby być łaskaw napisać poprostu jego tytuł, bardzo bardzo proszę ;)
buziaki misie

ocenił(a) film na 6
gotterdammerung

Jakby ktoś miał ten utwór to prosze na woczapla@gmail.com. Z góry dzięki

ocenił(a) film na 8
woczapla

ed2k://|file|Chester%20Benning ton%20-%20The%20Morning%20Afte r%20(Julien%20K.%20Remix)%20-% 20Underworld%20Evolution%20Sou ndtrack.mp3|6103728|7A5DB8E4DB 122C265801A59694D05A83|/

ocenił(a) film na 7
Dzarko

dzarko po co ludziom kity wciskasz .to co podales jest piosenka z soundtracku a nie z filmu zapowiadajacego !!!!!!!!!!!!!!

tej piosenki nie ma w necie !!!!!

samuel666

o a już tak się ucieszyłam, że ktoś wreszcie dał jakiś namiar;
jak to nie ma skoro wcześniej ktoś tam puścił ludziom na pocztę?
właśnie Wojtek jak to przeczytasz wrzuć jeszcze na stefania9@gazeta.pl dzięki :)

stefania

doobra cofam ostatni wpis, nie denerwujcie się
pozdrawiam wszystkich :)

ocenił(a) film na 7
stefania

jak ludzmi mozna w latwy sposob manipulowac ;d;d;d;d;
ZROZUMCIE ZE JEDYNYM SPOSOBEM NA TA PISOSENKE JEST OBROBIENIE GO I ZGRANIE SCIEZKI DZIWIEKOWEJ Z NIEGO!!!

PS :jaki wojtek !!??!?!? ten wojtek to taki sam dzieciak i tylko robi sensacje,a wy dajecie sie tak latwo nabierac,, prosze o przeslanie tego kawalna na ... ,, buahahha zalosne;]

samuel666

ok ok przecież napisałam, że cofam, pewnie masz rację z tym nabieraniem hehe
ps. Wojtek - no tak mi się wydawało, potem jakiś gość mu dziękował, myślałam, że mu wysłał
a Ty już nie krzycz Samuel :)