7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104680
5,1 16 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

koncowka filmu

ocenił(a) film na 8

pod koniec filmu Selena mówi ze z całą pewnością nie zakończyła sie walka z ciemnościa..Jak t orozumiecie? Wg mnie się zakończyła... Skoro zabili Williama i Marcusa nie ma już
żadnych wampirów i wilkołaków,więc o co jej chodzilo??

ocenił(a) film na 9
Lestat_18

jej słowa to zapowiedź kolejnej część 'underworld'. tym razem cofniemy się o 6 stuleci i dowiemy się jak zaczęła się wojna pomiędzy wampirami i lykanami. chodzi głównie o związek sonji i luciusa.

ocenił(a) film na 10
Lestat_18

Wampiry są zabici zostali jedynie ich przywódcy i inne wampiry mogą ich za to ścigać i nie zapominajmy o trzecim przywódcy który nie został zbudzony a to że pałac został spalony nie oznacza że ciało tego trzeciego przepadło.Mam nadzieje że wyjdzie 4 część z tą samą aktorką wg. mnie nie potrzebnie wracali o te 600 lat wstecz powinni ciągnąć historie dalej.

ocenił(a) film na 8
strzala94

A to nie Amelia była trzecim? Chyba w pierwszej części to były czasy jej rządu i miała przyjechać aby obudzić Marcusa, czyli " wartę" ?
Jak źle mówię, to sorry.

ocenił(a) film na 8
strzala94

A to nie Amelia była trzecim? Chyba w pierwszej części to były czasy jej rządu i miała przyjechać aby obudzić Marcusa, czyli zmienić "wartę" ?
Jak źle mówię, to sorry.

ocenił(a) film na 9
Immortalis

zgadzam się że nie powinni robić tej części a iść dalej, aczkolwiek może będzie ciekawie.

tak, to amielia była trzecim przywódcą

ocenił(a) film na 7
DIANA_8

... a mi podoba się powrót wstecz, oznacza zmianę walki z broni automatycznej na miecze, wydaje mi się, że dzięki temu trzecia część może być ciekawsza jeżeli została należycie wykonana (jest to jednak moje własne zdanie uzależnione od moich upodobań). Kontynuacja do przodu w sytuacji gdy "przywódców" uśmiercono, wydaje się być naciągania i sądzę, że autorzy poszli by na komercję, co nie wróżyłoby dobremu rozwojowi tej historii ... chociaż pomysłowość ludzka (scenarzystów) nie zna granic, zawsze można ujawnić jakichś "potomków", czy innych "spadkobierców", którzy będą walczyć o władzę.