PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104505
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

dopiero co obejżałem ewolucje i sądze że bije na głowe pierwszą część. cała historia jest ciekawsza a sceny walki są lepiej nakręcone. jedynka z początku była ciekawa ale potem strasznie się wynudziłem, a ewolucja fabuła ewolucji trzymała w napięciu do końca. cóż zostaje tylko obejżeć bunt lykan.

ocenił(a) film na 2
fools_slayer2

Obejrzyj jeszcze raz, ale:

a) otwórz oczy, żeby cokolwiek widzieć.
b) włącz głośniki, żeby słyszeć.

A potem dołącz się do mojej opinii iż to ścierwo, niegodne porównywania z pierwszą częścią.

ocenił(a) film na 8
Aziel

fools masz rację 2 jest dużo lepsza od 1. między nimi jest przepaść, po 1 byłem zniechęcony, a 2 na prawde super

Aziel

Aziel masz rację 1 jest dużo lepsza od 2. między nimi jest przepaść, po 2 jestem zniechęcony, a 1 na prawde super

ai nie słuchaj ludzi którzy jaraja sie tylko efektami specjalnymi bo nie na tym to polega :)

ocenił(a) film na 7
fools_slayer2

ja wam powiem co jest leprze
1 część oglądałam 2 razy, i właśnie niedawno obejrzałam trzeci raz. W sumie to oglądałam, ale sądzę to co kiedyś - NUUUUDY.
chciałam więc obejrzeć 2 aby wiedzieć czy tak samo będzie nudne no i powiem, że jest o wiele ciekawsze. jest akcja i wgl. świetne. Teraz muszę jedynie obejrzeć 3 część ;]

Searching_myself_96

Jedynka jest lepsza od, ale dwójka też niczego sobie :)

ocenił(a) film na 4
Flaku

Zdecydowanie lepszy od jedynki, ale wciąż to jest film na jeden, góra dwa razy. Ale muszę przyznać jedno- główny wilkołak jest świetnie zrobiony.

ocenił(a) film na 7
klajsterbelej

Jedynka była o niebo lepsza od dwójki. Była świeża. W dwójce było już coś wiadomo. Dwójka też nie najgorsza, ale jedynka lepsza.

fools_slayer2

Uważam że to najlepsza część serii! Marcus rządzi;D

Lady_Sakura

a mnie się ta mniej podobała, jedynka dużo lepsza:) jak to zwykle bywa przy kontynuacjach;) choć nie zawsze - jestem świeżo po 3, i naprawdę mocny film, jak dla mnie to:
1. Underworld 1 = Underworld 3: Bunt Lykanów - 8/10
2. Underworld 2 Ewolucja - chciałam dać 6, ale po namyśle dorzuciłam +1 za efekty specjalne więc 7/10.

ocenił(a) film na 4
godziasia

Nie wiem jak wam ale mi sie obie czesci nie podobaly ;/

Jedynka na poczatku byla swietna, ciekawy pomysl na historie i wszystko, ogolnie moglo byc bardzo dobrze. Tylko ze po drodze gdzies ten caly klimat przepadl. Uwielbiam historie o wampirach i wilkolakach i polaczenie tego w jedno bylo pomyslem naprawde bardzo dobrym jednak brakuje mi tu tego czegos co inne filmy tego typu maja ;/

ocenił(a) film na 6
godziasia

Jak dla mnie podobnie:
Underworld 3: Bunt Lykanów 8.5/10 // zdecydowanie najlepsza, fabuła super, klimat najlepszy, aktorsko tez najlepsza
Underworld 7/10
Underworld 2 Ewolucja 6/10 // slabiej bo juz nie ma tego klimatu co w 1 i 3

adi_82

Prawie takie samo zdanie mam 3 najlepsza . Ta część była dobra , ale za szybko Williama zabili na końcu , on powinien powymiatać trochę . W tej części widzieliśmy Kate w całej okazałości

ocenił(a) film na 7
fools_slayer2

jeżeli 'obejżałeś' no to wszystko jasne. ja obejrzałam i stwierdzam, że dwójka nie dotrzymała tempa świetnej jedynce. No ale cóż, tak jest zawsze.
Mimo wszystko-7/10 (wilkołaki za każdym razem mnie dobijają =.="). Mogło być gorzej. Spójrzcie na trzecią część =.=

użytkownik usunięty
KuroiMiyoshi

jedynka jest lepsza, Ewolucja to odcinanie kuponu z naciaganym scenariuszem, ale 7/10 jak najbardziej zasluguje za akcje

Postac Marcusa nie jest tak ciekawa jak Victora, a ojciec Alexander Corvinus, cały wątek z nim to jakas pomylka, aktor wogole nietrafiony

fools_slayer2

hahahaha.o niebo gorszy od jedynki.może przesadzam ale jedynka była lepsza ale to nie znaczy że dwójka jest słaba.

ocenił(a) film na 7
rafinho1986

Wczoraj widziałem na iplexie. I muszę przyznać że ta część jest odrobinę lepsza od jedynki (jedynka 6) a ta część na siódemkę.