nawet latex kate już nie pomaga :P .. z desperacji zgodziła się na sceny miłosne.. efekty niezłe.. fabularnie jednak ..cienizna..
i choć zaczyna się bezpośrednio po "jedynce" to jednak nie jest z nią do końca spójny..
dla mnie.. cóż.. 6/10
a co jest tam takiego wielce nie spójnego?? :) historia ta sama, bohaterowie ci sami (z wyjątkiem tych drugoplanowych, ale to dlatego ze zgineli w ostatniej scenie "jedynki" :P), jedno co jest inne to miejsce akcji - ale co w tym złego?? :]
Ja nie wiem co się w tej fabule tak nie podoba? :) Przecież to świetna fabuła :] Wszystkie częsci bonda na niej wyrosły w końcu :] Mamy tutaj dobrą fabułe z cyklu, tżeba powstrzymać zaślepionego szaleńca przed sprowadzeniem na świat zagłady, w tym przypadku pod postacią swojego uwolnionego brata. Żeby to zrobić trzeba dowiedzieć się gdzie owy brat jest więziony i jak powstrzymać złego szaleńca :) Co w tej fabule sie wam leszcze tak nie podoba? Przecież to jest konkretna pożądna fabuła, fakt, że nie ma tu takiej intrygi jak w jedynce ale też przecież kurna jest całkiem dobrze.