25 letnia aktorka gra 17 latke??? Nie dlugo Jack Nicholson zagra 10 letniego chlopca :D
I to właśnie najbardziej mnie rozśmieszyło w tym filmie...
Do tego ta jej bieganina, jakby się miała za chwilę wywrócić - zabieg, mający na celu odmłodzenie aktorki, wyszedł tu żenująco.
Naciągacze/Matchstick Men - Alison Lohman gra 14 latkę. Sama ma 24. Tam tego nawet nie szło poznać. (chociaż teraz tak myślę, czy ona na prawdę grała 14 latkę... osoby, które film widziały prawdopodobnie zrozumieją moje wahanie[a może to jest oczywiste, że ona była starsza, tylko ja tego nie zauważyłem?:P]).
dokladnie co za belkot : O napisz jakis scenariusz chlopie napewno bedzie zawily : D
Ona nie grała tam 14-latki. Grała osobę, która udaje że ma 14 lat- Cage po prostu dał się nabrać. A co tam że zepsujemy chłopcom zabawę... za takie niemiłe odzywki?!
niemile odzywki? jego tekst nie trzyma sie kupy juz od 2 zdania, zreszta nawet nie wiem gdzie sie zaczyna 2 zdanie
powrot glodzilli co Twoje słowa wnoszą do dyskusji?! Czego nie rozumiesz? Gnat napisał "osoby, które film widziały prawdopodobnie zrozumieją moje wahanie", może warto obejżeć film a później się udzielać, dla mnie wszystko jest zrozumiałe, poza tym że Naciągaczy nie oglądałem i nie wypowiem się w kwestii wieku:)
Zresztą jeśli młode aktorki mogą zagrać starsze wiekiem, dlaczego nie może być odwrotnie?
Dwa razy uważnie przeczytacie to zrozumiecie :) Ale wybaczcie tą 'zawiłość słowną' :].
Czyli jednak ja po seansie jednak nie wychwyciłem tego, że czternastolatka czternastu lat nie ma, dzięki za uświadomienie ;)