Jakoś nieprecyzyjnie się wyraziłeś bo nie za bardzo wiadomo czy zaproponowac Ci filmy poruszające podobny temat tj.handel żywym towarem czy też filmy z tego samego gatunku czyli w tym wypadku z filmów akcji.
SPRECYZUJ TO ZAPROPONUJE CI PARE TYTUŁÓW.
Tożsamość Bourne'a
Krucjata Bourne'a
ale je juz raczej widziales skoro Ultimatum bourne'a oglądałeś.
Wróg publiczny\Enemy of the State (1998)
Łzy słońca (2003)to wojenny ale także akcja;)
jak sobie jeszcze przypomne jakieś ciekawe bo teraz mam zanik pamieci heh to dam znac
Powiediząłbym The Punisher ale nawet Frank Castle nie był tak bezwzględny jak ten koleś :P
w końcu szukał ukochanej córki :P podobał mi się ten film i chociaż nie przepadam z tego typu kinem, wywarł na mnie mocne wrażenie. moim zdaniem dobre kino akcji. Punisher zresztą też :D
świetny Wake of deadth inaczej Mściciel z Jean Cloudem Van Dammem. Gość zagrał tak, że aż mnie zaskoczył. Film jest mocno elektryzujący, surowy i naprawdę wciągający. Van Damme szuka syna porwanego przez gościa z Triady. Fabuła jest bardziej złożona niż tutaj, a przy tym nie głupia. Van Damme niekoniecznie kopie i lata nogami, ale skutecznie idzie do celu. A akcja gdzie rodzina Van Damma przewierca jednego ze złych wiertarką w garażu, żeby wyciągnąć od niego informację wali po garach.
I tak jak mówię. Jean niesamowicie zagrał. Jest to chyba jeden z lepszych filmów z jego udziałem, a zarazem jeden z ciekawszych z tematyki porwań i przemytu ludzi.