Film ogolnie super, choc zrobiony ala MTV clip. 3 uwagi:
1. super strateg Brajan nie przewidzial ze winda z trupem zjedzie na dol i cialo zobacza goscie i bedzie chryja. Zenada.
2. rola corki brajana opierala sie glownie na rzucaniu sie ludziom na szyje i mowieniu kocham.
3. zakonczenie typowo amerykanskie. W polsce taka córeczka po uratowaniu dostalaby 2 proste rozpoznawcze i 1 piąchopiryne. Pozniej by uslaszala "tez cie kocham",
film polecam
Eee mało trafne...
1. No zobaczyli i co?
2. No bo to nastolatka głupawa była. Taka rola.
3. Jaki to ma związek z filmem?
zabawie sie w Ciebie:
łeee mało trafne...
1. A jakby nie zobaczyli to co?
2. Każdą role mozna różnie zagrac.
3. A po co Ci to wiedziec?
Jak wiec widzisz takie komentarze jak Twoj niczemu nie sprzyjaja. Po to jest forum zeby kazdy mogl napisac swoje pierwsze wrazenie po filmie.To samo tyczy sie Ciebie. Alenie chodzi tu o negacje wszystkiego. Wierze ze czujesz ta delikatna roznice.
Ja nie przeprowadzilem glebokiej analizy filmu. Po prostu podalem najbardziej drazniace DLA MNIE elementy. Bez odbioru.
Miłej zabawy. :)
Nie będę się rozpisywał, ale odpowiedziałem również na poziomie Twoich uwag.
Bo co z tego, że w filmie ta dziewczyna zachowuje się jak głupia i rzuca wszystkim na szyję? Chodzi mi o to, że co to za uwaga do filmu? To tak jakby pisać, że uwagą do Leona Zawodowca jest to, że Leon chodzi w czapce i mało mówi - no taka rola w filmie... :) Pozdrawiam. EOT
a czy jest gdzieś napisane, że uwagi mają tyczyc się tylko fabuły filmu i samego obrazu jako całości?
Zaoszczędzę Twojego cennego czasu i odpowiem: NIE.
Skoro tak, to każdy moze napisac ze Liam Nison miał gacie na lewą stronę. Kogo to nie zainteresuje przejdzie do kolejnego tematu aż znajdzie taki, którego szukał. Ale to nie jest powód do bezpodstawnej krytyki. Czy jest to zaśmiecanie forum i netu? Znów oszczędzam Twój czas (ależ mam dłużnika;-) i odpowiadam: TAK. Skoro po raz 2 mialem na to ochote to to zrobiłem a Ty miałe(a)ś prawo skrytykowac (tylko, że idąc dalej podstawami Twojej krytyki możnaby tak pisac do kazdego posta).
Alez sie rozpisałem:)jak nie ja.. Prosze sie nie obrazac i zakonczmy dyskusje przy swoich racjach. Pozdrawiam