Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360436
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

Szukam podobnego filmu...

użytkownik usunięty

bo myślałam, że to będzie ten, ale jednak to nie to. Ogólnie fabuła podobna, tylko, że mężczyzna ma
wybrać kogo mają ocalić jego żonę czy córkę (chyba była to córka). Musi pomiędzy nimi wybrać, ma
na to określony czas. Decyzja należy tylko do niego, pewności tu nie mam ale chyba on próbuje
uwolnić obie. Nie jestem pewna, czy sobie tego nie wymyśliłam, ale zdaje mi się, że oglądałam
coś takiego, tylko, że niecałe. Chciałabym dokończyć jak to nie jest mój wymysł. Kiedyś mi się
wydawało, że głównym bohaterem jest albo Tom Cruze, albo Brad Pitt, ewentualnie mogła być tam
Angelina Jolie (w roli matki) ale wątpię.

ocenił(a) film na 7

Piła

użytkownik usunięty
Grandziarz94

Mam co do tego wątpliwości czy to jest Piła, a jak tak to która część bo w sumie jest 6 chyba.

ocenił(a) film na 7

Cztery

użytkownik usunięty
Grandziarz94

Po śmierci Jigsawa ktoś kontynuuje jego dzieło. Tym razem ofiarami krwawej gry stają się dwaj agenci FBI.
Czy aby na pewno?

ocenił(a) film na 7

Nom

użytkownik usunięty
Grandziarz94

Tylko gdzie tu jest matka z corką i zdesperowany ojciec, i akcja bo jak dobrze wiem to w Pile po prostu zabijają wszystkich po kolei w makabryczny sposób.

ocenił(a) film na 7

użytkownik usunięty
Grandziarz94

Niby w którym momencie?

ocenił(a) film na 7

W środku

użytkownik usunięty
Grandziarz94

W środku jeżeli dobrze pamiętam jest jakaś baka w ciąży.

ocenił(a) film na 7

Nie

użytkownik usunięty
Grandziarz94

W Pile nie ma tego o czym ja piszę.

ocenił(a) film na 7

Jest

użytkownik usunięty
Grandziarz94

No nie wiem, podasz dokładnie od której minuty do której mam oglądać. To o czym piszę to jest główny motyw filmu, o tym jest cała fabuła a nie jakiś krótki fragment.

ocenił(a) film na 7

To jeden z wątków

ocenił(a) film na 8

To jest chyba uprowadzona 2.

ocenił(a) film na 8

Witam, szukam filmu o "przejciu" szkoly, bądź porwaniu z niej uczniów. Nie pamiętam dokładnie
fabuły, jednak wiem że głównym bohaterem był nastoletni chłopak (typowy łobuz, wagary, itp) i
próbował uratować siostr (miala ok. 10-12 lat), która była właśnie wśród uprowadzonych. I to był
bardziej film familijny niż thriller, ten chłopak jakieś problemy stwarzał, głupie pułapki, itp.
Oglądałam ten film za dzieciaka i strasznie mnie męczy jaki to był tytuł. Jeżeli ktoś kojarzy co to może
być, to będę bardzo wdzięczna za pomoc ;)