Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360464
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

rewelacja 9/10

ocenił(a) film na 7

Niesamowity film...właśnie go skończyłam oglądać.... Ostatnio jakoś na dobre filmy natrafiam....
Wiadomo że film od rzeczywistości nieco odbiega...ale głównie tym, że takich super przypadków super bohaterów ojców juz nie ma....
i jak dziewczyna zostanie załapana to juz po niej.... Nie wyobrażam sobie tego... Gdyby mi się coś takiego miało przydarzyć to niby zawsze powinnam sie trzymac nadziei, ze moze kiedyś uda mi się uciec...ale odurzenie narkotykami... cała potęga nade mną by stała... to jest praktycznie nie realne....
Współcczuje ty kobietom, które w tym momencie gdzies na świecie zostają UPROWADZONE. Dwa lata, trzy... i później są zniszczone, wyprute, oszpecone.... znarkotyzowane..i nieświadome... albo są zabijane...albo same umierają...
Najgorsze jest to ze jak się chce takiej osobie pomóc i sięga się do służb prawych... wychodzi na to że tez w tym siedzą...
I jeszcze jedna rzecz...dlaczego na takie kobiety jest tak wielki popyt? przecież jak facet wydając tyle pieniedzy na kobiete, może ją..... a w zasadzie ona nie chce... lub jest niczego nei świadoma... to juz lepiej zapłacic kobiecie która tego chce, pracuje w taki sposób..... odwala swoją robote i facet jest zadowoloy i kobieta.... a taka dziewczyna w zasadzie nei wie co się wokol niej dzieje.... to jest straszne....