Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360453
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

film trzyma w napieciu to fakt, ale facet sam rozwalajacy dziesiatki wrogow to lekka przesada, Segal 2

ocenił(a) film na 9
blysk

A ja wlasnie na odwrót, spodziewałam sie czegoś zdecydowanie gorszego. Wydawało mi się ze bedzie to nudny film akcji ,wszyscy sie zabijaja biegaja, ten sam watek i ogolnie flaki z olejem. Jednak wczoraj byłam w kinie i film bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. Ani przez chwile sie nie nudzilam, watek bardzo ciekawy , mimo ze wczesniej nie wydawwal mi sie zbyt interesujecy. Osobiscie bardzo podobalo mi sie moment gdy porywano Kim, to jak ojciec wszystko opanowanie jej tlumaczyl i pomagal.
Rozumiem Cie ze zapewne w rzeczywistym zyciu normalny facet nie uporal by sie ze zgraja napolonych albanczykow ;P ale wezmy pod uwage ze po pierwsze jest to film a nie prawdziwe zycie. Po drugie wcale nie bylo to takie naciagniete ze wszystko mu sie udawalo bo byl bym szpiegiem, mial wyjatkowe umiejetnosci, talent, bystry umysl , dzika chec odnalezienia córki i dostep do wielu informacji, dzieki temu ze kiedys pracowal dla rzadu. Jednak potrafie Cie zrozumiec. Kazdy ma swoje zdanie. Jednak jak dla mnie b.dobry ;)

ocenił(a) film na 9
AimeR

sorki za bledy, pisze z dziwnej klawiatury :)