PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1258}
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 166016
6,2 31 krytyków
Uwierz w ducha
powrót do forum filmu Uwierz w ducha

HORROR!

ocenił(a) film na 7

Pamiętam, jak srałem w gacie przed tymi cieniami. Te dźwięki etc. Oo
Coś jak Buka w Muminkach :P

ocenił(a) film na 10
Fishbon3r

Nie Ty jeden :) Ja, jak i większość moich znojomych ma do dzisiaj traume spowodowaną przez te straszydła :)

Kuros

tak zdecydowanie nawet the ring przy tym wymiękka..//

ocenił(a) film na 7
Kuros

Oglądałem film wczoraj, leciał w telewizji i te straszydła wydawały się nieco komiczne z tymi wyrazami twarzy jak z jakiegoś ciasteczka, ale te ich dźwięki... Brrr ;)

ocenił(a) film na 9
Fishbon3r

O wiele straszniejsze było to truchło które Sam zobaczył w łóżku w chwilę po śmierci. Nie wiem co ta scena miała symbolizować, w końcu jego laska nadal żyła.

Hagan

Wydaje mi się że to truchło które Sam zobaczył w łóżku tuż po zamordowaniu to figura przedstawiająca anioła.

sebastian22221

tak...to była ta figura którą wciągali przez okno.

Fishbon3r

Ja też!!!!! Dosłownie!! Właśnie wczoraj o tym rozmyślałam! Tak strasznie się kiedyś bałam kiedy te złe duchy (szatany?) przychodziły.... albo [spoiler?] kiedy szkło przebijało Carla dosłownie rozpryskując przy tym krwią... odwracałam spojrzenie i zatykałam uszy, a wczoraj? Odważna ja... !!!! Patrzyłam! Bo wreszcie zrozumiałam, że to tylko film i masa ketchupu czy też farby wylana na ciało :))

ocenił(a) film na 9
Fishbon3r

Za młodu chyba miałem koszmary z nimi. :)
Te ich odgłosy nawet ostatnio zrobiły na mnie wrażenie.

"Muminków" nie oglądałem, ale miałem kiedyś 'szczęście' przełączyć na odcinek z jakimiś białymi stworami (dokształcony przez Wikipedię od 2 minut wiem, że były to hatifnaty) i te sceny zbiorowe z nimi też jakoś dziwnie mnie niepokoiły. :)

ocenił(a) film na 9
Fishbon3r

Nie róbcie se jaj bo mój młodszy brat po tym filmie w nocy się budził i płakał!