PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1258}
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 166016
6,2 31 krytyków
Uwierz w ducha
powrót do forum filmu Uwierz w ducha

mi najbardziej podobały się sceny z tymi CZARNYMI...... były naprawdę przerażające:) trzeba dobrze żyć, żeby oni nie przyszli.... ;)

ocenił(a) film na 9
Baggins_z_Hobbitonu

Scena w której Whoopi oddaje czek zakonnicom :D rewelacja jak dla mnie.
No i oczywiście finał...

ocenił(a) film na 9
Joe_Black1

Tak:) ta też była świetna:) No i oczywiście sceny z kotem :p

Baggins_z_Hobbitonu

Najpięniejsza scena kiedy Sam podnosi monetę i kładzie Molly na ręku "na szczęście"...

ocenił(a) film na 9
cucci

Mi najbardziej chyba podobała się scena z lepieniem wazonu z gliny, a później jak upada ramka ze zdjęcięm Molly i Sama.
Oddanie czeku zakonnicom... - rewelacja

ocenił(a) film na 9
Baggins_z_Hobbitonu

Ci "czarni" to Twoim zdaniem "co" lub "kto" był ?

ocenił(a) film na 9
Wielki_ted

czarty,diabły, kusiciele zła :)))))))))))))))))))))))))) ogólnie film rewelka popłakałem się :))))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 8
lord_pawlik

Najlepsza, jak dla mnie, była scena w windzie gdy Carl udawał kaszel i mówił o wysypce na jądrach xD oraz scena, w której Sam jako duch śpiewał
Whoopi, by zmusić ją do skontaktowania się z Molly :)

użytkownik usunięty
Baggins_z_Hobbitonu

pierwsze co mi się skojarzyło z tymi CZARNYMI (:D) to cienie z 'Planescape torment' = D. zawsze je wspominałem ze zgrozą... brr odechciewa sie być 'bad to the bone'

ocenił(a) film na 9

Dokładnie... Coś w tym jest. Zauważcie, że jak przychodzą, (widać to za szczególnie za pierwszym razem), to wychodzą jakby z podziemi, a potem znikają w cieniach rzucanych przez śmietnik.... jakby z cienia wyszły i do niego powróciły..... brrrrr

ocenił(a) film na 9
Baggins_z_Hobbitonu

przecież to diabły :/ o czym ta dyskusja hehe

ocenił(a) film na 9
Joe_Black1

Wracając do tematu.
Mnie najbardziej podobała się scena końcowa, kiedy Sam mówi Molly wreszcie, że ją kocha...
Takie romantyczne ah

ocenił(a) film na 7
Baggins_z_Hobbitonu

Mnie podobał się ten motyw z pisaniem na klawiaturze... :D