PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1258}
7,3 166 tys. ocen
7,3 10 1 166016
6,2 31 krytyków
Uwierz w ducha
powrót do forum filmu Uwierz w ducha

paramiłość,

ocenił(a) film na 7

W tym filmie miłość przedstawiona jest w każdym wymiarze, począwszy od tej ziemskiej po
wieczną. Męska część widowni zapewne stwierdzi, że film jest dla bab (i owszem), ale
myślę, że też i dla nich również - powinien on nauczyć panów wyrażania uczuć, bo nie
zawsze potrafią wypowiedzieć słowa: "Kocham Cię", oczywiście żadnemu tego nie
zarzucam, aczkolwiek wielu zaniedbuje ten miły dla kobiety gest. :) Kurczę, naprawdę
leciutko ogląda się ten film! :) Dla przyszłych twórców filmów może być lekcją: jak pokazać
coś zmysłowego, ale bez zarzucania widza co po chwila scenami seksu, które obecnie są
chyba wszędzie i jest ich aż nasrane (że się tak wyrażę). Film trochę bajka (dla nie
wierzących w duchy) i historia (dla wierzących w nie) z wątkiem miłości, wiadomo, ale taki
był jego cel i myślę, że został on pięknie zagrany i osiągnięty. :) Pozdrawiam wszystkich:)

anka420

Widzisz Anka ja jestem facetem (przynajmniej tak mi się wydaje) i mam ogromny sentyment do filmu, no i Patrick - świetnie zagrał Sama :-)

ocenił(a) film na 7
sebastian22221

wiadoma sprawa :) tym bardziej cenię facetów z sercem i sentymentem ;)

ocenił(a) film na 8
sebastian22221

trzymając sie trochę czarnego humoru sądzę że Patrick teraz zagrałby tę rolę o wiele i w pełni autentycznie^^ myślę że nie ma mi za złe tego żartu;)

anka420

Jeśli historia miłosna jest tak genialna, jak tutaj (i do tego to Unchained melody..), to uprzedzenia męskiej części widowni na nic się zdadzą :) Poza tym to jakiś okrutny stereotyp, że faceci nie powinni, bądź z góry nie lubią oglądać melodramatów.

ocenił(a) film na 7
Adik161994

aż miło jest przeczytać taką wypowiedź :-)

ocenił(a) film na 9
anka420

Do czego to doszło , żeby facet taki film oceniał wyżej niż kobieta ;-):-)

ocenił(a) film na 8
Adik161994

ja tam lubie obejrzeć dobre mordobicie ale również lubie sie wzruszyć na dobrym melodramacie ot taka natura człowieka...

ocenił(a) film na 9
anka420

Zgadzam sie z tym w zupełności. Reprezentuje męską część.Wychowałem się w pewnym sensie w nierealnym świecie fantasy i science-fiction. Dragon Ball i wiele innych twórczośći. Gdy obejrzałem, zrozumiałem i przemyślałem wiele rzeczy. M.in.to że traktuje kobiety przedmiotowo,ale i tak zawsze będe kochał kobiece ciała i umysły. Zapragnąłem takiej miłości. Piękny film. Dobrze wykonany i wspaniała obsada. Ale i tak w mojim duchu płynie energia ki, a w krwi chakra.

użytkownik usunięty
anka420

Też się wzruszyłem,piękny film :)