Uwodziciel

Bel Ami
2012
5,3 21 tys. ocen
5,3 10 1 20545
4,5 11 krytyków
Uwodziciel
powrót do forum filmu Uwodziciel

DO KINA NA ...

ocenił(a) film na 4

UWODZICIEL czy MROCZNE CIENIE ?

czokoglam

pewnie najlepiej na jedno i drugie ;) ja też nie mogę się zdecydować :D

ocenił(a) film na 4
missalexz

no właśnie mam ten sam problem. >.< chyba zdecyduję się na BelAmi. podobno w tym samym klimacie co "Popiołki" a tego filmu jestem wielbicielką.

czokoglam

Przecież to całkiem inny gatunek? Nie ma co porównywać - Mroczne Cienie.

Martitta_4

Nie widziałam Bel Ami, ale tydzień temu byłam na mrocznych cieniach i osobiście nie polecam :|

czokoglam

Zdecydowanie Mroczne Cienie. Nie jest to Burton w szczytowej formie, ale dobrze się ogląda. Natomiast Uwodziciel jest filmem nudnym, naiwnym i strasznie nijakim.

comablack87

Pobiegłaś do kina w dniu premiery obejrzeć nudny i naiwny (o.O) film? Za to polecasz zmiażdżone przez krytykę Mroczne Cienie, które zrobiły klapę? Hmm

ocenił(a) film na 4
caramiacrimson

dzisiaj zaliczyłam oba seanse, bo nie mogłam się zdecydować. :D

Uwodziciel faktycznie mnie nie powalił, jałowy. Mroczne Cienie - za mało Burtona w Burtonie, chociaż wrażenia pozytywne, odprężyłam się. aczkolwiek od obu filmów oczekiwałam więcej, szczególnie od Bel Ami.

czokoglam

Jesli sie zastanawiasz czy Depp czy Patison to ja Ci serdecznie wspołczuje :/!!!!!!

ocenił(a) film na 4
wild_wolf

okej. czego mi współczujesz ?

ocenił(a) film na 2
czokoglam

lepiej nie zadawać takich pytań trollom ;).
a szczerze? to na żaden z tych filmów. najlepiej na coś zupełnie innego ;D.

ocenił(a) film na 2
aniou

chociaż już doczytałam, że wybór padł ;).
pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
aniou

no tak, trolle.
tak, chociaż wybór nie padł bo od razu poszły oba. :)

czokoglam

sorry ale nie jestem trollem - po prostu wybór pomiędzy filmem z patefonem a Deppem jest chyba oczywisty zważywszy ze patefon pieprzy dokumentnie każdą produkcję w której gra :]

ocenił(a) film na 4
czokoglam

do ludzi dla których "nie ma co porównywać" ect. wiem, że oba to zupełnie różne filmy z zupełnie różnych gatunków. chodzi o to na co lepiej wybrać się do kina.

czokoglam

Nawet jeśli się wsadzi świnkę do kurnika to ona się nie stanie kurką prawda? Tak samo jest z patefonem - mozna go upychac z roznymi świetnymi aktorami ale to nie spowoduje ze zacznie grac na minimalnie dopuszczalnym poziomie. Popularnosc to nie wszystko i dla tego wpieprza mnie dzisiejsze Hollywood.

czokoglam

Nie widziałam Uwodziciela, ale jeśli chodzi o Mroczne Cienie- nie polecam, chyba że lubisz filmy Burtona (chociaż nawet będąc jego fanem- tak jak ja- można się zawieść)

violusek

dopiero zauważyłam, że już nie potrzebujesz pomocy :P

ocenił(a) film na 4
violusek

za mało Burtona w Burtonie, byłam zawiedziona. chodź nie aż tak jak na BelAmi.
nic nie szkodzi, ale może również ktoś inny wahał by się co wybrać. :)