Uwodziciel

Bel Ami
2012
5,3 21 tys. ocen
5,3 10 1 20545
4,5 11 krytyków
Uwodziciel
powrót do forum filmu Uwodziciel

Jeśli ktoś lubi taka tematykę, nie rozczaruje się. Oczywiście, że można polemizować z główną postacią, ale przecież to nie jest forum o treści tylko jakości. Moim zdaniem dobre, może nie grzeszy świetną grą aktorską, ale wciąga.

Kobiety, miłość, pożądanie, wyrachowanie, kaprys, pieniądze, władza - wszystko tu jest. Cały tabun ludzkich uczuć.

I ta muzyka!

ocenił(a) film na 9
wronka_s

Mnie podobało się bardzo i gra Roberta Pattinsona była bardzo dobra film wciągnął mnie od początku do końca .

ele75

Musze zobaczyc ten film, jak go tak chwalicie ;D

romina96

Bedzie w kinie?
Dla mnie Uma wygląda przepięknie,łał.Naprawde ładna jest.
I między trzema bohaterkami jest 10 lat różnicy od 50 do 30 :)

ocenił(a) film na 9
luka00

Ogladnelam dzisiaj... faktycznie ciekawy,lubie takie klimaty.Bardzo sie ciesze,ze w koncu doczekalam sie filmu gdzie Robert gra swietnie.Na taka role chyba czekal i on i wiele niedowiarkow ,ktorzy watpili w jego umiejetnosci aktorskie.W zasadzie w kazdym filmie go lubie,jest taki inny ....ma w sobie cos co nie pozwala oderwac od niego oczu.Przed nim jeszcze wiele wspanialych rol,zycze mu tego.:)

ocenił(a) film na 5
wronka_s

Epoka owszem, tematyka owszem, scenariusz owszem, Pattinson bynajmniej. Trzy panie daly popis swojego kunsztu, pan robil tylko dziwnie wykrzywione miny i im starszy jest ow aktor, tym bardziej przypomina kloszarda. Cieszy mnie fakt, ze nie zainwestowalam w bilet do kina, to bylyby stracone pieniadze.