...nie ogladalam Zmierzchu ani jednej czesci,wiec nie wiem jak tam sie prezentowal,ale w
tym filmie jego aktorstwo na prawde mi zaimponowalo.. mysle,ze troche glupio pisac ze
jest beznadziejnym aktorem i kazdy film w ktorym gra jest klapa tylko dlatego,ze
powrzechnie mowi sie,ze Zmierzch to kicz i wiocha.. :/
Obejrzyj sobie Remember Me, tam naprawdę świetnie zagrał, film zresztą też jest rewelacyjny. No i u Cronenberga w Cosmopolis zapowiada się naprawdę dobrze.
Jestem podobnego zdania. Mozna podac tu przyklad samego Leonarda Di Caprio, którego przez dłuższy czas oceniali przez pryzmat Titanica, a teraz jest jednym z najbardziej wzietych i powazanych aktorow. Intuicja podpowiada mi, ze tak tez bedzie z Pattinsonem. Szczerze? Jeszcze niedawno nie moglam na niego patrzec, bylam antypattinson..;D
w zmierzchu sie zeszmacil ale dobrze ze tam zagral inaczej nie bylby taki znany mniej by mial rol na koncie i naprawde zlym aktorem nie jest a zmierzch pomogl mu zyskac slawe moze sie teraz serio wykazac i mysle ze beda z niego ludzie...chyba;P
Zmierzch przepustka do kariery ;p dokladnie! gdyby nie zaslynal w zmierzchu nie dostal by pewnie tak istotnej roil.. a teraz czuje ze posypia mu sie coraz to lepsze propozycje ;)
Osobiście uważam, że jest świetnym aktorem. Sam Zmierzch nie był rewelacyjny, ale on zagrał w nim dobrze, dokładnie pokazał to czego wymagała od niego ta rola. Myślicie, że łatwo jest grać z ciągłym wytrzeszczem i drżeniem ciała? ;)
Co do jego pozostałych filmów, dla mnie jest on jednym z lepszych aktorów młodego pokolenia, jeśli nie najlepszym z jego przedziału wiekowego. Co prawda oglądałam z nim tylko Harrego Pottera, Wodę dla Słoni i Remember Me. Jednak w każdej z tych produkcji sprawił się znakomicie, więc nie pozostaje mi nic innego jak wybrać się na Bel Ami :)
Ja również oglądałam Remember me oraz Wodę dla Słoni to i teraz Uwodziciela. W każdej roli bardzo mi się podobał. Aktorstwo to nie jest łatwy kawałek chleba, na prawdę trzeba mieć talent i myślę, że Pattison go ma. A co do Zmierzchu to zastanawiam się właśnie, czy obejrzeć, tyle się o tym mówi, ale mnie jakoś nigdy nie ciągnęło, żeby to zobaczyć.