książka świetna, Robert poradził sobie z rolą. Film polecam, nie rozumiem negatywnych ocen.W filmie wybielili nieco głównego bohatera, czyniąc go ofiarą intrygi, w książce była to postać całkowicie negatywna. Kiedy kobieta wybiera mężczyzn tylko ze względu na pieniądze, społeczeństwo to rozumie, ale kiedy role się odwracają i mężczyzna to robi, spotyka go dezaprobata - co za hipokryzja.
Ocena niska pewnie ze względu na poprzednią role Patisona czy jak mu tam, hejterzy widzą O TO TEN ZE ZMIERZCHU i dają jedynki, podejrzewam że byłaby o ~ 2 oczka wyzsza gdyby nie ten fakt :)
Tak samo bedzie wygladac ocena nastepnego filmu z ta cała Kristine Steward (tez nie jestem pewny czy dobrze napisalem) ;p
Nie znam osoby,która oceniałaby film w sposób przez ciebie opisany.Ludzie nie są aż tak niedorozwinięci,nie oceniaj ich tak nisko.
Jeśli już o tym mowa to mogą jedynie nie chcieć obejrzeć filmu ze względu na aktora albo wręcz przeciwnie,obejrzą go-jeden z wielką chęcią drugi z nieco mniejszym entuzjazmem,ale ocenią go wg swojego uznania.
ja znam, otaczasz się tym towarzystwem kochanie .
śmiele stwierdzić iż twoja głupia osóbka i tępy charakter mogły coś podobnego zrobić co opisał użytkownik mmaakkss .
Jeśli już to "śmiem twierdzić",po drugie-nie wiedziałam,że jesteś aż tak infantylna.Stale wmawiasz innym ludziom co myślą,co robią a wcale mnie nie znasz więc tu rodzi się pytanie-na jakiej podstawie oceniasz innych?W przeciwieństwie do ciebie ja czytam książki i oceniam filmy obiektywnie a to,że ty oglądasz sam chłam i dajesz same dziesiątki z serduszkiem w każdym filmie z gwiazdami zmierzchu a GW dajesz 1/10 nie oglądając ich,to świadczy o tobie i ty jesteś idealnym przykładem takiej osoby,o której pisał mmaakkss . Nie jestem uprzedzona do Pattisona,gdyż w przeciwieństwie do ciebie filmy z jego udziałem oglądałam grubo przed pojawieniem się "zmierzchu" w kinach i życzę mu udanej kariery. Tobie zaś radzę ochłonąć i nie pisać do ludzi w tak bezczelny sposób,nie jesteśmy w gimnazjum-no chyba,że ty jesteś,ale wtedy boję się pomyśleć co z ciebie wyrośnie.
Bułki z prądem jadłaś ?
Mówi to osoba, która nie oglądając GW dała im 1/10 i to z serduszkiem. Brawo, brawo !
Poza tym panienka już chyba wszystko napisała :) tak więc zamiast wypisywać jakieś nonsense idź lepiej do parku sufit malować. Pozdrawiam.
Ojej możesz powtórzyć bo chciałabym zapamiętać Twoje głębokie myśli?
Odzywać się w ten sposób możesz do swojej koleżanki z ławki jak ci na to pozwoli, ewentualnie do mamy skoro widać nie popisała się i nie potrafiła cię wychować. Chcesz kolejne bany? proszę. Na własne życzenie :)
"gdzie znalazłaś tego teksta" - porażka sama w sobie. Cofnij się do podstawówki.
JAK NA CIEBIE PATRZE TO MAM OCHOTE PRZYWROCIC PRAWA NAUCZYCIELOM CO DO STOSOWANIA KAR CIELESNYCH NA UCZNIAKACH JAK TY ! ! !
----> "gdzie znalazłaś tego teksta śmieciu? "
WIESZ KTO NIM JEST ? ? ? TY ! ! !
NA KAZDYM FORUM JAKIM SIE WYPOWIESZ BEDE WKLEJALA TEN TEKST I POKAZYWALA INNYM UZYTKOWNIKOM JAKA JESTES ZEPSUTA I DURNA ! ! !
JESZCZE RAZ BEDZIESZ ZACHOWYWAC SIE W TAK IDIOTYCZNY SPOSOB TO OSOBISCIE ZALATWIE CI USUNIECIE KONTA
>jednym słowem twoj potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konwersacji z Toba.
Już piąty raz użyłaś tego zdania, poza tym niczym nie zabłysnęłaś bo to jest najpopularniejszy tekst z internetu dla tych ludzi, którzy nie potrafią nic samemu wymyślić :)
to jest tekst tak powszechnie używany (głównie przez takie osoby jak ty), że ani nie dziwi ani zaskakuje.
Diablico, nawet nie znasz słów tam użytych :) chciałaś pocisnąć ripostę ale ci się nie udało.
Poza tym widzę bardzo szybko usunięty post.
Brawo modzi!
Nie użyłam tego zdania ani razu skarbie : ) lepiej przeczytaj 4 razy za nim coś napiszesz .
Nie wiem czym się tu podniecać :O został usunięty mój post raz na miesiąc a od tego chłopca Victrish posty są po kilka razy w tygodniu albo nawet w dniu usuwane, nie wspomnę już o tematach ; )
Podszywanie się pod innych użytkowników jest zabronione, jak się victrish zmobilizuje to ci usuną konto.
O, proszę. Drugi komentarz skasowany. Tylko tak dalej + to twoje zdublowane konto victrish. Mam nadzieję, że w końcu admini się za ciebie wezmą -.-
Uwierz że są osoby które dają ocene za samo nazwisko aktora, bez oglądania tego filmu, co więcej jest mnóstwo takich osób niestety.
Robert Pattinson świetnie zagrał, jestem pod wrażeniem. Film na początku wydawał się słaby, co było winą reżysera, ale potem się rozkręcił i naprawdę było warto pójść na niego do kina. Wracając do Pattnisona, to on jest jednak dużo lepszym aktorem od Kristen Stewart, bo myślałam, że mają ten sam poziom.
No do Stewart nigdy się nie przekonam ani do tego Taylora, ale Pattinsonowi dam szansę bo tak samo jak Radcliffe zmierza w dobrym kierunku ( dobra rola w Kobiecie w czerni).
jeżeli nie oglądałaś wiecej filmów z udziałem Pattisona ( np. Woda dla słoni lub Remember me ) to radziłabym ci nie wypowiadać się na jego temat .
lubie pattisona zmierzch i film twoj na zawsze(ktory jest wysoko oceniony na filmwebie,wiec uwazam ze ocena uwodziciela jest taka slabam,bo film na taka ocene zasluzyl,a nie dlatego,ze gra w nim Pattinson) i osobisciet ocenilamten film na slaby gora 3 gwiazdki...dla mnie naprawde film byl nudny ,oblesny . Przez 2 godziny bylo pokazane to co moglo byc wyjasnione w 10 minut.