PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 299 tys. ocen
7,4 10 1 298618
7,0 62 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

homoseksualna propaganda. Aż dziwne, że Evey nie miała dwóch ojców, cierpiących za miliony.

ocenił(a) film na 9
Machabeusz

I co? To, że pokazali nienawiść ludzi do gejów i lesbijek oznacza, że film jest zły i propagandowy? Co z tobą? Chodzi o to, że są z nienawidzeni i odtrąceni od innych, a to też ludzie, po prostu inni. Czy fakt, że są inni czyni ich złymi? O to tutaj chodzi! A nie o promowanie homoseksualistów! Masz coś do nich???

ocenił(a) film na 9
Machabeusz

Jeeejuuu! Jedna autobiografia lesbijki i już film jest do dupy! Weź się opanuj człowieku!

ocenił(a) film na 9
Machabeusz

Dlatego ten film nie jest propagandą homoseksualności, bo Evey nie miała dwóch ojców;] Nie czasem to ona była jedną z głównych bohaterek...? ;) Homoseksualizm był, ale na drugim planie. I wydaje mi się, że nie było to promowanie homoseksualizmu, ale potępienie przemocy i agresji stosowanej przeciwko nic niewinnym ludziom.

ocenił(a) film na 9
Frozyna

Touche'.

ocenił(a) film na 9
SkyGuy1212

Merci.

[teraz patrząc na mój post wydaje mi się on nieco chaotyczny, ale za to doskonale pasuje do poziomu założyciela tematu. ;]

ocenił(a) film na 3
Frozyna

Hehe kółeczko wzajemnej adoracji.

ocenił(a) film na 8
Machabeusz

Hehe jebnięty jesteś.

Jinno

A ja tego ogóle nie za uważyłem
HEHEHE

ocenił(a) film na 10
Thennomad

Machabeusz zapewne woli kółeczka różańcowe przy kojącym głosie Ojca R.

ocenił(a) film na 9
Machabeusz

w państwie totalitarnym zawsze wymyśla się wrogów społecznych. W tym państwie są to homoseksualiści.