PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 298 tys. ocen
7,4 10 1 298104
7,2 49 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

IV RP

ocenił(a) film na 8

Jakbym IV RP widział, ONR-owskie patrole, wszędzie wizerunki żoliborskiego mlaskacza

ocenił(a) film na 7
Hahwanghaiyen

Nie wiem po co otwierasz do mnie otwór gębowy, ale dzięki za słowa poparcia

MichCorleone

Polska za czasów PISu cofnęła się o 20 lat. Przykre to, jednak kolejnych wyborów prawdopodobnie nie wygrają. Największy absurd jak dla mnie to Pawłowicz w trybunale. Czysta kwintesencja absurdów PISu.

ocenił(a) film na 2
MichCorleone

Raczej Tuskoland, można dostać wp... za to że ma się inne zdanie, albo świat M. klempy

ocenił(a) film na 8
ataman2016

tusk i kaczor to to samo, ich szyci kontrolują XD

ocenił(a) film na 8
MichCorleone

i szyci się panoszą XD

ocenił(a) film na 2
FrankSerpico4455

Żymianie, powiadasz!!!

ocenił(a) film na 8
jan_nowak_73

yebane komuchy chcą mi odebrać wolność !

FrankSerpico4455

Do tego germańscy k...wa najeźdźcy, bratni kacapi ze Wschodu, pepiczki, banderolandowcy, żmogusi, jułesejcy, Angole i diabli wiedzą kto:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
MichCorleone

oho, jakiś lewak się o_bsrał xD

ocenił(a) film na 8
telewizor

A to nie ty właśnie zlizałeś kakałko z jarkaczowego rowka, pisiurski zjebie? XD

MichCorleone

Ja teraz widzę V RP, ANTIFA-sowskie, KODomickie i BLMowskie patrole, wszędzie wizerunki gdańskiego ryżego. Ale przynajmniej MichCorleone teraz już szczęśliwy.

ocenił(a) film na 8
jan_nowak_73

Pisobolszewicki złogu, jesteś zjebem genetycznym, czy nakoorwiali cię w czerep sierpem i młotem?

Max66

Dobra, przyznaję się. Tak, rozpracowałeś mnie. To drugie. Po prostu wszędzie ta sierpo-młotowska propaganda, te poprawne politycznie bzdury, ten chłam lewacki, ten urągający zdrowemu rozsądkowi prym jakichś tam mniejszości. Nie, nie mogę. Nie mogę wytrzymać. To wszystko przez ten sierp i młot. I jeszcze te eskimósy... Frank Serpico 4455 ma rację. Otaczają mnie, duszę się. RATUNKU!!! Wybacz, musiałem to z siebie wyrzucić. Musiałem się wykrzyczeć.

Max66

BLMowiec spowodował śmierć 5 Somalijek. 5 kobiet, to ,,znacznie" więcej niż jeden Grzesiek Floryda. I co teraz? Powstanie ,,prawdziwe BLM", a może ,,New BLM", a może ,,BLM Generation Next". I ty staniesz na jego czele? No cóż, trzeba wybrać ,,najmądrzejszego", takiego jak ty.

jan_nowak_73

h t t p s : / / w w w . o 2 . p l / i n f o r m a c j e / s m i e r t e l n i e - p o t r a c i l - 5 - k o b iet-to-syn-bylego-polityka-6911108924377760a [USUŃ SPACJE]

jan_nowak_73

Weź chłopie tabletki bo masz zwidy. Jedyne patrole jakie są to te naziolskie w których uczestniczy niejaki Antykonfident(teraz nie bo zimno jest). Straszny płaczek z niego, łobcy łojczyzne choć mu zabrać. Po prostu debil z problemami psychicznymi.

GozerGozerian

JA SŁYSZAŁEM, ŻE TE PATROLE OBYWATELSKIE (NIE LEWACKIE, TWORZONE Z POWODU CHOĆBY ZAMORDOWANIA DENTYSTKI W ŚRODZIE, CZY W ŚREMIE PO BÓJCE Z KOLUMBICZYKAMI) ATAKOWANE SĄ W POLSCE BEZ POWODU PRZEZ POLICJĘ. TU MASZ O TYM KRÓTKIE FILMIKI: https://www.youtube.com/watch?v=f5_8LCSiRpo, https://www.youtube.com/watch?v=f04Fmkfix3U, https://www.youtube.com/watch?v=XNYNIikJsOE. PRZYPOMINA SIĘ LEWACKI PREMIER WIELKIEJ BRYTANII, KTÓRY W LECIE PO ZAMIESZKACH Z POWODU ZAMORDOWANIA TRZECH DZIEWCZYNEK TWIERDZIŁ, ŻE BĘDZIE WYPUSZCZAŁ KRYMINALISTÓW, ABY ZAMYKAĆ ,,NAZIOLI" (W RZECZYWISTOŚCI LUDZI OBURZONYCH Z POWODU ŚMIERCI DZIEWCZYNEK-TANCEREK).

jan_nowak_73

Może dlatego, że te patrole to zbieranina nazioli atakująca wszystkich co im nie pasują.

MichCorleone

Teraz po latach widać twoja tepote i histerię,tuskopposrance to dopiero nam zafundują Orwella ale debile onanizujacy się Kaczyńskim tego nie zakumają

MichCorleone

LEWACY WSZELKIEJ MAŚCI, APELUJĘ DO WAS: OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!! BARBARA NOWAK MÓWIŁA O »polskich nazistach«, A KAŻDY WIE, ŻE GŁODNEMU TO CHLEB NA MYŚLI. WIĘC ONA MÓWIŁA O TYM, CZEGO BY PRAGNĘŁA, CHCIAŁA. ŚWIAT POTRZEBUJE »polskich nazistach«, A OJKOFOBY, LEWICOWCY, ,,EUROPEJCYKI” I KOSMOPOLICI Z POLSKI CHCĄ MU TEGO ZA WSZELKĄ CENĘ DOSTARCZYĆ. WYMIENIENI PRZEZE MNIE DOSTAJĄ ATAKÓW OBRZYDZENIA JAK SŁYSZĄ O TAKICH RZECZACH, JAK PATRIOTYZM, KONSERWATYZM, KATOLICYZM, W OGÓLE: CHRZEŚCIJAŃSTWO. MAJĄ ALERGIĘ NAWET NA SŁOWO: ,,rodzina” CZY ,,płeć”. WY BĘDZIECIE BRONIĆ B. NOWAK, ŻE TO PRZEJĘZYCZENIE, ŻE TO ROBIENIE Z IGŁY WIDŁY. ALE WG FREUDA przejęzyczenia, zapominanie o różnych rzeczach- wszystko to ma drugie dno, którym są nieświadome motywacje, uczucia, życzenia. NOWAK NASŁUCHAŁA SIĘ RÓŻNYCH BREDNI I NIMI NASIĄKŁA. Wyżej wymienieni: APELUJĘ DO WAS, PRZESTAŃCIE WCISKAĆ TEN KIT O ,,NAZISTACH” BEZ NARODOWOŚCI LUB Z POLSKIM RODOWODEM, O ,,POLSKICH OBOZACH”, BO TAKIM SPOSOBEM UDOWADNIACIE, ŻE nowelizacja ustawy o IPN Z 2018 BYŁA POTRZEBNA, A WYCOFANIE JEJ – BŁĘDEM.
Patrzcie co bredzą już w ,,New York Post”:
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-skandaliczne-slowa-w-amerykanskiej- prasie-zareagowala-polska,nId,7901538#iwa_source=newsfeed_next CO WY DOROBILIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!