Moore gdy dowiedzial sie jak ma wygladac film kazal usunac swoje nazwisko z czolowki. To chyba podsumowuje cala produkcje :/
Boje sie, ze niedlugo Moore nie bedzie chcial sprzedawac praw do ekranizacji
czego się bać? tym lepiej, jeśli nie będzie już więcej 'gwałtów'. dziwię się, że w ogóle pozwolił sfilmować vendette i from hell...
Nie wiem o co wam chodzi? Może i macie rację, ale w chwili obecnej zwiastun zapowiada się swietnie!
Więcej takich "gwałtów" sobie życzę ;)
Wierna ekranizacja, nie zawsze znaczy dobra.
No fakt, że po obejrzeniu zwiastuna można mieć wrażeniei, iż z komkisem wspólny będzie tylko tytuł. Jak na razie braciom Wachowskim wyszedł tylko jeden film. Zobaczymy co zrobili z tym...
Hej, Bound też im wyszedł. Miał swój klimat i nawet posiada wierną widownię. Może by tak coś w podobnym klimacie zrobili? Panuje komiksowy przesyt i naprawdę pora na coś bardziej przyziemnego jak np. dobry kryminał.
Nie ma to jak po zwiastunach wyciągać wnioiski na temat filmu... :/ ja kiedyś też zobaczyłem jeden zwiastun takiego filmu Wachowskich a jak wygladał cały film... bleh
Chodzi mi o to, że w zwiastunie jest pełno scen, których w komiksie nie było. Nawet jedna z końcowych scen jakoś inaczej wygląda.