PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 299 tys. ocen
7,4 10 1 298602
7,0 62 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

Przecież to jest aktualna sytuacja z Polski za rządów tych kaczorów pisowskich no jaja jak berety

ocenił(a) film na 9
PabloxD

JESTEŚ DURNIEM TO TRZEBA PRZYZNAĆ!!!!.

etnica83

Mogę Cie zapewnić że na żywo byś nie zdążył dokończyć zdania, o ile w sytuacji gdy ja Ciebie bezpośrednio nie wyzwałem o tyle z mojej strony za "durnia" byś dostał w pysk.

ocenił(a) film na 9
PabloxD

KOLEGO NAZWAŁEM CIE DURNIEM BO ALBO NIE WIESZ CO SIĘ DZIEJE , ALBO NIE POSIADASZ PODSTAWOWEJ WIEDZY I ŚWIADOMOŚCI POLITYCZNEJ. JEŻELI TY PORÓWNUJESZ SYTUACJE W KRAJU Z TĄ Z FILMU TO NAPRAWDĘ MASZ NIERÓWNO POD SUFITEM. JAKBYŚ CHOCIAŻ PORÓWNAŁ SOBIE SYTUACJE JAKA BYŁA ZA RZĄDÓW PO-PSL, TO WTEDY JAKI BYŁ ZAMORDYZM I PRZEŚLADOWANIA - A ILE AFER ?. TAK WIĘC ZASTANÓW SIĘ NAJPIERW I NIE OGLĄDAJ TVN I POLSATU , CHYBA ŻE JESTEŚ RESORTOWYM DZIECKIEM. POSTARAJ SIĘ CZASEM DOCIEC INFORMACJI I CZYTAJ KSIĄŻKI A NIE POWTARZASZ GŁUPIE I DURNE SLOGANY O "KACZORACH PISOWSKICH" - TO JEST PO PROSTU SŁABE!. NIE MASZ ARGUMENTÓW CHŁOPCZE. GDYBY NIE WYBÓR PISU TO BYŚ MIAŁ TU JUŻ OBOZY Z UCHODZCAMI I BURDEL NA ULICACH I TEGO BYŚ PEWNIE CHCIAŁ - TAK?. POMYŚL ! - A NIE OBRAŻAJ SIĘ ZA PROSTE SŁOWO - DUREŃ. BO MNIE TAKIE COŚ DENERWUJĘ , GDY KAŻDY POWTARZA WSZYSTKO BYLE NIE PIS . ZROBIŁBYM BYM CI WYKŁAD NA TEMAT POLITYKI , ALE RACZEJ NIE ZROZUMIESZ. PEWNIE MASZ MAŁO LAT. PAMIĘTAJ - ŚWIADOMOŚĆ POLITYCZNA I OBSERWACJA TO PODSTAWA. ZAGRAJ W WAR THUNDER I DALEJ BUJAJ W OBŁOKACH - TRZYMAJ SIĘ SŁONKO.

etnica83

I powiedz łajzo kto tu jest durniem? Mam wyłączyć tvn i polsat a włączyć tvp trwam i republike chyba cie poje bało swoją drogą nie oglądam ani tvn ani polsat tym bardziej żadnych trwamów i tvpisów to świadczy jaką ty masz ryse na bani. Gdyby nie wybór pisu miał bym burdel z uchodźcami? Hehe masz znowu problem bo na uchodźców to sram tak samo jak na takie ruskie mendy radzieckie jak ty pozdro goń sie ciućmoku

ocenił(a) film na 9
PabloxD

SŁONECZKO ALE DLACZEGO NAZYWASZ MNIE RUSKĄ MENDĄ RADZIECKĄ - CO? NIE MASZ CHŁOPCZYKU ŻADNYCH ARGUMENTÓW TYLKO SAM TERAZ OBRAŻASZ . ILE TY MASZ LAT CHŁOPCZYKU - 15 , 20 ?. DLACZEGO SĄDZISZ , ŻE SUGERUJE CI OGLĄDANIE TV TRWAM CZY REPUBLIKĘ. JA CI PODAŁEM ARGUMENT A TY SIĘ NAWET DO NIEGO NIE ODNIOSŁEŚ. PRZYKRE TO. ZAGRAJ SOBIE W WAR THUNDER CHŁOPCZYKU. POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE I WYŁĄCZ TV A WŁĄCZ MYŚLENIE. MOŻE CIĘ PRAWDA WYZWOLI. TRZYMAJ SIĘ SKARBIE.

etnica83

Dla ciebie ciućmoku moge mieć nawet 10 lat zulżyj sobie jak ci z tym lepiej ale to że jesteś ruską mendą radziecką to nawet z twojego zachowania wynika w pierwszym komentarzu zacząłeś od "durni" więc nie licz że nastawie drugi polik a teraz się sfrajerzyłeś i prześwietliłeś moją aktywność na filmwebie to co jak oceniłem myślisz że ktoś cie weźmie za wszechwiedzącego podczas gdy jest to dla wszystkich ogólnodostępne i wyłącz na tej swojej ruskiej cyrulicy caps locka łajzo
Aha i tak jak napisałeś, odpalam war thundera symulator i z dywizjonem 303 będę gnoił twoich ruskich kolegów pozdro

PabloxD

Do ciebie, PabloxD i do wszystkich piszących, że to "Piśdzielska polska"...Ten film nie pokazuje tego, że jedna partia jest lepsza od drugiej, tylko że każda władza PAŃSTWOWa jest zła, jest w mniejszym lub większym stopniu tyranią i swego rodzaju quasi-religią...

Jako libertarianin uważam, że władza państwowa jako taka - nieważne, czy to PO, PIS, czy, jeżeli patrzymy na anglię, to Torysi czy Labourzyści...Nieważne jaka władza i gdzie - Każda z nich jest zła, każda narzuca swój punkt widzenia i prześladuje, poniża tę czy inną grupę i stosuje przymus...De facto ludzie podczas wyborów wybierają sobie, czy wolą mieć podpalane stopy rozgrzanym żelazem, czy jednak wolą 1000 batów na gołe plecy.

Miałem Praktyki zawodowe w TVP...Powiem ci coś, co może zmiażdżyć twój światopogląd: Bardzo często tam podjeżdżały wozy TVNu, a kilka razy widziałem Dziennikarzy ze skłóconych stacji, jak w wejściu podawali sobie ręce, przytulali się jak starzy znajomi słowem - Jeżeli widziałeś zdjęcia, nagrania powitań komunistycznych polityków, gdzie dawali sobie całusa, to to mniej więcej tak wyglądało...

zresztą, nie tylko dziennikarze...Widziałem lokalnych polityków (Jak i również kilku mniej lokalnych), z PISu i PO - z partii, które w oficjalnym przekazie są skłócone i najchętniej rzuciłyby się sobie do gardeł...I ONI DOKŁADNIE TAK SAMO się witali...To wyglądało tak, jakby zaraz mieli pójść na flaszkę i pośmiać się, jaki ten naród głupi, że niektórzy jego członkowie będą gotowi dokonać samospalenia w imię jednego z nich.

W TVP nawet dziennikarze nie wierzą w to co mówią...Skąd to wiem? Ano będąc w barze (Który jest tuż obok studia) po tym, jak skończył się program, słyszałem jak wychodzą i o czym rozmawiają lub co mruczą pod nosem... jednym razem Jednego polityka partii rządzącej nazwali "Skończonym idiotą", za innym razem stwierdzili, że jak wyjdą, to będą musieli to przepić i wiele innych tego typu tekstów tam usłyszałem... Zarówno reżyserka, jak i realizator dźwięku mieli bekę z większości przekazywanych wiadomości, a po zakończonym programie, jak zatrzymano kamery, nawet politycy traktowali to wszystko jak żart...

Te wszystkie dyskusje, przepychanki, sprzeczki nieważne w jakiej telewizji, są równie prawdziwe, co Amerykański wrestling - Tj. Są udawanym gównem. To samo mogę stwierdzić o naszych politykach i ich sprzeczkach...One też są udawanym gównem.

Nawet pan prowadzący tam szkolenie BHP stwierdził, że politycy to banda Idiotów, "którzy uważają, że znają się na wszystkim, lepiej od samych specjalistów w jakiejkolwiek dziedzinie", a ich władza wynika jedynie z siły i przymusu oraz używania retoryki strachu. Bez tego byliby tylko nic nie znaczącą bandą kilkuset kretynów.

bart13

Na koniec dodam jeszcze, że gdyby zarówno Ktoś z KODU, jakiś zwolennik Koalicji Europejskiej, jak i Zwolennik PISU - Gdyby ludzie z obydwu grup poszli na praktyki/staż/Pracę do TVP, to natychmiastowo wyrzuciliby transparenty z rąk i znaleźliby wspólnego wroga - Państwo jako takie...