Przecież to jest aktualna sytuacja z Polski za rządów tych kaczorów pisowskich no jaja jak berety
Mogę Cie zapewnić że na żywo byś nie zdążył dokończyć zdania, o ile w sytuacji gdy ja Ciebie bezpośrednio nie wyzwałem o tyle z mojej strony za "durnia" byś dostał w pysk.
KOLEGO NAZWAŁEM CIE DURNIEM BO ALBO NIE WIESZ CO SIĘ DZIEJE , ALBO NIE POSIADASZ PODSTAWOWEJ WIEDZY I ŚWIADOMOŚCI POLITYCZNEJ. JEŻELI TY PORÓWNUJESZ SYTUACJE W KRAJU Z TĄ Z FILMU TO NAPRAWDĘ MASZ NIERÓWNO POD SUFITEM. JAKBYŚ CHOCIAŻ PORÓWNAŁ SOBIE SYTUACJE JAKA BYŁA ZA RZĄDÓW PO-PSL, TO WTEDY JAKI BYŁ ZAMORDYZM I PRZEŚLADOWANIA - A ILE AFER ?. TAK WIĘC ZASTANÓW SIĘ NAJPIERW I NIE OGLĄDAJ TVN I POLSATU , CHYBA ŻE JESTEŚ RESORTOWYM DZIECKIEM. POSTARAJ SIĘ CZASEM DOCIEC INFORMACJI I CZYTAJ KSIĄŻKI A NIE POWTARZASZ GŁUPIE I DURNE SLOGANY O "KACZORACH PISOWSKICH" - TO JEST PO PROSTU SŁABE!. NIE MASZ ARGUMENTÓW CHŁOPCZE. GDYBY NIE WYBÓR PISU TO BYŚ MIAŁ TU JUŻ OBOZY Z UCHODZCAMI I BURDEL NA ULICACH I TEGO BYŚ PEWNIE CHCIAŁ - TAK?. POMYŚL ! - A NIE OBRAŻAJ SIĘ ZA PROSTE SŁOWO - DUREŃ. BO MNIE TAKIE COŚ DENERWUJĘ , GDY KAŻDY POWTARZA WSZYSTKO BYLE NIE PIS . ZROBIŁBYM BYM CI WYKŁAD NA TEMAT POLITYKI , ALE RACZEJ NIE ZROZUMIESZ. PEWNIE MASZ MAŁO LAT. PAMIĘTAJ - ŚWIADOMOŚĆ POLITYCZNA I OBSERWACJA TO PODSTAWA. ZAGRAJ W WAR THUNDER I DALEJ BUJAJ W OBŁOKACH - TRZYMAJ SIĘ SŁONKO.
I powiedz łajzo kto tu jest durniem? Mam wyłączyć tvn i polsat a włączyć tvp trwam i republike chyba cie poje bało swoją drogą nie oglądam ani tvn ani polsat tym bardziej żadnych trwamów i tvpisów to świadczy jaką ty masz ryse na bani. Gdyby nie wybór pisu miał bym burdel z uchodźcami? Hehe masz znowu problem bo na uchodźców to sram tak samo jak na takie ruskie mendy radzieckie jak ty pozdro goń sie ciućmoku
SŁONECZKO ALE DLACZEGO NAZYWASZ MNIE RUSKĄ MENDĄ RADZIECKĄ - CO? NIE MASZ CHŁOPCZYKU ŻADNYCH ARGUMENTÓW TYLKO SAM TERAZ OBRAŻASZ . ILE TY MASZ LAT CHŁOPCZYKU - 15 , 20 ?. DLACZEGO SĄDZISZ , ŻE SUGERUJE CI OGLĄDANIE TV TRWAM CZY REPUBLIKĘ. JA CI PODAŁEM ARGUMENT A TY SIĘ NAWET DO NIEGO NIE ODNIOSŁEŚ. PRZYKRE TO. ZAGRAJ SOBIE W WAR THUNDER CHŁOPCZYKU. POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE I WYŁĄCZ TV A WŁĄCZ MYŚLENIE. MOŻE CIĘ PRAWDA WYZWOLI. TRZYMAJ SIĘ SKARBIE.
Dla ciebie ciućmoku moge mieć nawet 10 lat zulżyj sobie jak ci z tym lepiej ale to że jesteś ruską mendą radziecką to nawet z twojego zachowania wynika w pierwszym komentarzu zacząłeś od "durni" więc nie licz że nastawie drugi polik a teraz się sfrajerzyłeś i prześwietliłeś moją aktywność na filmwebie to co jak oceniłem myślisz że ktoś cie weźmie za wszechwiedzącego podczas gdy jest to dla wszystkich ogólnodostępne i wyłącz na tej swojej ruskiej cyrulicy caps locka łajzo
Aha i tak jak napisałeś, odpalam war thundera symulator i z dywizjonem 303 będę gnoił twoich ruskich kolegów pozdro
Do ciebie, PabloxD i do wszystkich piszących, że to "Piśdzielska polska"...Ten film nie pokazuje tego, że jedna partia jest lepsza od drugiej, tylko że każda władza PAŃSTWOWa jest zła, jest w mniejszym lub większym stopniu tyranią i swego rodzaju quasi-religią...
Jako libertarianin uważam, że władza państwowa jako taka - nieważne, czy to PO, PIS, czy, jeżeli patrzymy na anglię, to Torysi czy Labourzyści...Nieważne jaka władza i gdzie - Każda z nich jest zła, każda narzuca swój punkt widzenia i prześladuje, poniża tę czy inną grupę i stosuje przymus...De facto ludzie podczas wyborów wybierają sobie, czy wolą mieć podpalane stopy rozgrzanym żelazem, czy jednak wolą 1000 batów na gołe plecy.
Miałem Praktyki zawodowe w TVP...Powiem ci coś, co może zmiażdżyć twój światopogląd: Bardzo często tam podjeżdżały wozy TVNu, a kilka razy widziałem Dziennikarzy ze skłóconych stacji, jak w wejściu podawali sobie ręce, przytulali się jak starzy znajomi słowem - Jeżeli widziałeś zdjęcia, nagrania powitań komunistycznych polityków, gdzie dawali sobie całusa, to to mniej więcej tak wyglądało...
zresztą, nie tylko dziennikarze...Widziałem lokalnych polityków (Jak i również kilku mniej lokalnych), z PISu i PO - z partii, które w oficjalnym przekazie są skłócone i najchętniej rzuciłyby się sobie do gardeł...I ONI DOKŁADNIE TAK SAMO się witali...To wyglądało tak, jakby zaraz mieli pójść na flaszkę i pośmiać się, jaki ten naród głupi, że niektórzy jego członkowie będą gotowi dokonać samospalenia w imię jednego z nich.
W TVP nawet dziennikarze nie wierzą w to co mówią...Skąd to wiem? Ano będąc w barze (Który jest tuż obok studia) po tym, jak skończył się program, słyszałem jak wychodzą i o czym rozmawiają lub co mruczą pod nosem... jednym razem Jednego polityka partii rządzącej nazwali "Skończonym idiotą", za innym razem stwierdzili, że jak wyjdą, to będą musieli to przepić i wiele innych tego typu tekstów tam usłyszałem... Zarówno reżyserka, jak i realizator dźwięku mieli bekę z większości przekazywanych wiadomości, a po zakończonym programie, jak zatrzymano kamery, nawet politycy traktowali to wszystko jak żart...
Te wszystkie dyskusje, przepychanki, sprzeczki nieważne w jakiej telewizji, są równie prawdziwe, co Amerykański wrestling - Tj. Są udawanym gównem. To samo mogę stwierdzić o naszych politykach i ich sprzeczkach...One też są udawanym gównem.
Nawet pan prowadzący tam szkolenie BHP stwierdził, że politycy to banda Idiotów, "którzy uważają, że znają się na wszystkim, lepiej od samych specjalistów w jakiejkolwiek dziedzinie", a ich władza wynika jedynie z siły i przymusu oraz używania retoryki strachu. Bez tego byliby tylko nic nie znaczącą bandą kilkuset kretynów.