PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836519}

Venom 2: Carnage

Venom: Let There Be Carnage
2021
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 57886
4,3 43 krytyków
Venom 2: Carnage
powrót do forum filmu Venom 2: Carnage

Sam film ok, ale trochę przedobrzony. Ten palący się budynek kiedy dwójka zakochanych go podpala i odchodzi niczym fenix odrodzony z płomieni, dr Dan podpalający Carnage’a - pasował tam jak nie wiem co. Poza tym postać wroga Eddiego mogla być lepsza pod względem jego opisu - nic się nie dowiedziałem. Był zły, ale dlaczego? Rodzice byli dla niego niedobrzy, ale w jakim sensie? Co mu zrobili? I skąd ta dziewczyna miała swojà mutację?
No i czy ktoś mogłby mi wyjaśnić o co chodziło z tym policjantem? Tu brat mi coś mówi o jadzie węża, ale i tak nie ogarniam o co chodzi. Shriek postrzelił policjant, później miała ona coś nie tak z okiem, w końcowych scenach go dusiła i nagle koleś miał takie same oczy co ona.

ocenił(a) film na 6
Damiann17

wiesz za co Kain zabil Abla? Za spojlerowanie, masz matole taki button ze beda spojlery uzywaj go nastepnym razem ciolku...

sobanek

Po pierwsze to po wstawieniu komentarza bylo juz za pozno na zazanczenie, ze to spojler. A pod drugie - nie czytaj komentarzy przed filmem - matole :)

ocenił(a) film na 6
Damiann17

TY sie nie w pelni sprawny umyslowo urodziles czy stales w skutek nieszczesliwego wypadku?

sobanek

Nie mam ochoty na sprzeczki z Toba czlowieku, po prostu daj spokoj i przejdz dalej