Venom

2018
6,8 150 tys. ocen
6,8 10 1 150218
4,5 47 krytyków
Venom
powrót do forum filmu Venom

Jak większość osób wie niedawno w sieci pojawił się drugi zwiastun Venoma. Powiem ogólnie, że jestem pozytywnie zaskoczony. Pierwszy zwiastun tak naprawdę nic nie pokazywał. Mamy tylko jakąś sytuację i Toma Hardy'ego.
Natomiast drugi jest znacznie lepszy,bo już wiemy mniej więcej o czym to będzie no i na końcu sam wygląd Venoma jest rewelacyjny. Podoba mi się i myślę,że na nic lepszego już nie możemy liczyć. Tylko mam wrażenie że ten film będzie jedną wielką łamigłówką,bo jak może być Venom bez Spider-Mana? Każdy kto czytał komiksy wie że Spider-Man podczas bitwy na planecie Battleword otrzymał czarny kostium,który tak mu się spodobał że postanowił wziąć ze sobą. Później zmienił zdanie,po ciężkich próbach pozbycia się symbionta udało mu się go zdjąć,a nowym właścicielem został Eddie Brock(Venom)
Bardzo lubię uniwersum Spider-Mana jeśli chodzi o komiksowe,filmy również mi się podobały i martwię się trochę o ten film,bo nie wiemy jak to będzie wyglądać. Co prawda Brock miał później własną serie komiksową,ale symbiont otrzymał dzięki Spider-Manowi.Źle to nie wygląda,ale nie oszukujmy się Sony może zaliczyć porażkę.Ten trailer to nie wszystko. Podoba mi się,ale uważam że nie ma jeszcze czym się zachwycać.

ocenił(a) film na 9
roman876

Film jest rewelacyjny.Spider Man tu nie jest potrzebny.To osobne universum.Idz na seans.Wtedy pogadamy

ocenił(a) film na 4
DEWASTATOR_TM

Był,widziałem i szczerze powiedziawszy bardziej żałuję,ale miał trochę zabawnych momentów.