Venom

2018
6,8 150 tys. ocen
6,8 10 1 150208
4,5 47 krytyków
Venom
powrót do forum filmu Venom

Film trwa raptem 95 minut! :-(

Teddy_6

wszędzie podają 112 minut a nie 95.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Teddy_6

Zgłosiłem Was obu...dzieciaczki ^^

ocenił(a) film na 5
dzenero

Uuu...strach się bać...

ocenił(a) film na 7
Teddy_6

Ludzie używający wulgaryzmów, to ludzie o bardzo niskiej świadomości zrodzeni w strachu, także uważaj jakich słów dobierasz. ;)

ocenił(a) film na 7
Teddy_6

A racja, ludzie nie przeklinają, robią to osoby. Skoro widzę, że nie umiesz dobierać słów zatem zmieniłbym z "osoby" na "społeczniaka". Dorobiona ideologia, którą przedstawiłeś bardzo pasuje do tego określenia.

ocenił(a) film na 5
dzenero

Pisz i myśl sobie co chcesz ale ogólnie Twoje zdanie i Twoje opinie interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg tak więc daruj sobie dalsze komentarze bo zaczynasz być po prostu nudny i mało ambitny a do tego zaczynasz mnie irytować. Ale zanim to zrobisz to może zgłoś siebie do admina jako...tu już sobie coś dopisz według własnego uznania. ;-)

ocenił(a) film na 7
Teddy_6

To ja decyduję kiedy kończyć, a kiedy zaczynać. Mało ambitna to jest Twoja pisownia. Jeśli chcesz pisać tu komentarze, to chociaż się naucz poprawnej pisowni. Irytujące jest Twoje obrażanie innych ludzi, marnujesz tylko swój czas. Po tym co tu piszesz sądzę, że jesteś młodym szczylem i zasługujesz na lekcję wychowania.

ocenił(a) film na 7
Teddy_6

Oczywiście, że mogę decydować o sobie, bo jestem świadomym człowiekiem. Skoro ja jestem szczylem, to czemu potrafię poprawnie pisać i jestem mądrzejszy od Ciebie? Jeśli Cię matka i ojciec nie wychowali, to ja mogę to zrobić. Jeśli nie potrafisz się nauczyć poprawnej pisowni i nie masz kultury, to się nie udzielaj na internecie, bo to słabo wygląda. Strzelasz sobie w kolano chłopczyku.

ocenił(a) film na 5
kolo_103

To źle podają! Byłem dzisiaj na filmie i trwa 95 minut. Tyle w temacie. :-)

Teddy_6

Potwierdzam 22 min, poszły się *ebać :) Nic dziwnego że Hardy mówi, że najlepsze 40 mim zostało wycięte.

ocenił(a) film na 5
Dudas91

W takim razie bardzo dobrze, że ostatecznie zdecydowałem się pójść na Kler, zamiast na Venoma. ;)