Jak myślicie, czy w filmie pojawi się jakaś postać ze świata pajączka, nie mówię tutaj o samym Spider-manie, ale np. Silver Sabre czy Carnage?
Na ostatnie kilka minut byłoby fajnie zobaczyć Petera, nie musi o walczyć z Venomem, np. Peter ogląda TV i nagle widzi w wiadomościach, że na ulicach walczą ze sobą symbioty. Z lekkim przerażeniem, jednak odwagą wybiega z domu, aby nie pozwolić na dalszy bałagan. Może tak być w scenie po napisach.
To tylko przykład, jednak jestem ciekaw czy za kulisami już był rozmowy o tym, czy Venom pojawi się w MCU, a może już wszystko ustalono ;)
To by wymagało niesamowicie dobrego porozumienia się Sony z MCU, a o takiej sprawie raczej byłoby głośno, albo byłoby słychać cokolwiek więc nie ma na to żadnych szans.
Będzie bankowo Carnage!!! Na końcu filmu Eddy pojawia się w więzieniu u Kaludiusa
Wiem, widziałem :) I tak myślałem, że będzie to Woody, dziwne było to, że nie było opisu kogo ona zagra w tym filmie ;)
otóż to, no i można być pewnym tego że pojawi się sequel - film już na ten moment prawie się zwrócił (budżet wynosi 100mln$ a film zarobił na dzień dzisiejszy już 80mln w USA), więc Sony raczej pozytywnie spojrzy się na kontynuację. Szkoda tylko że praktycznie wszyscy krytycy czepiają się tego filmu o to, że jest on poprowadzony jak film o super bohaterze sprzed 10 lat, no i że to jednak nie horror, i że nie ma kategorii R - a m.in. dla mnie jest to mega zaleta, najlepsze filmy o bohaterach jakie pamięam to właśnie te stare - stara trylogia Sama Raimiego i Christophera Nolana, Ghost Rider, to było fajne! A także te filmy miały PEGI 13 (batman miał niby 15+ ale możnaby tam śmiało wpakować 13) i nikomu to nie przeszkadzało :)
otóż to, no i można być pewnym tego że pojawi się sequel - film już na ten moment prawie się zwrócił (budżet wynosi 100mln$ a film zarobił na dzień dzisiejszy już 80mln w USA), więc Sony raczej pozytywnie spojrzy się na kontynuację. Szkoda tylko że praktycznie wszyscy krytycy czepiają się tego filmu o to, że jest on poprowadzony jak film o super bohaterze sprzed 10 lat, no i że to jednak nie horror, i że nie ma kategorii R - a m.in. dla mnie jest to mega zaleta, najlepsze filmy o bohaterach jakie pamięam to właśnie te stare - stara trylogia Sama Raimiego, Christophera Nolana, Ghost Rider, to było fajne! A także te filmy miały PEGI 13 i nikomu to nie przeszkadzało :)