6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19605
4,9 28 krytyków
Vinci 2
powrót do forum filmu Vinci 2

Przyzwoicie

ocenił(a) film na 8

Przyzwoite kino z bardzo dobrą obsadą, warto wspierać Polskie komedie kryminalne, bo nie jest już ich tak wiele. Do obejrzenia z przyjemnością, ale bez zachwytu w kinie, jak i po jakimś czasie od premiery już w domu. Warto, bez oczekiwań.

kubodziej

Nie, nie warto wspierać takiej żenady i zwykłego skoku na kasę. Ten film to naplucie na widza.

kubodziej

Za film bez zachwytu ocena 8? Skazani na Shawshank ma 8,8, Piękny umysł 8,3, Sami swoi 7,8, Jak rozpętałem drugą wojnę światową 7,9. Plasujesz ten film gdzieś w tym otwarzystwie? No to chyba musi być rewelacyjny, a nie "warto, bez oczekiwań"...?

r3m3k_filmweb

To, że film ma ocenę 8,8 nie znaczy, że to jest obiektywna ocena (znajdą się pewnie idiocie co dadzą poniżej 3 na złość). Nie oznacza to także, że wyżej wymieniony użytkownik ma taką samą skalę oceniania jak ogół. Za Vinci 2 dałem 8, a Skazani na Shawshank to dla mnie dycha z serduszkiem. Jakoś można to pogodzić.

ocenił(a) film na 4
kubodziej

Nie żartuj, że takiemu gniotowi dajesz 8, bo niby za co, jak to ocena dla filmów w jakiś sposób wybitnych, a tu jest dramat i nuda.