Fabuła dość banalna, fatalne dialogi, nic śmiesznego. Jedyny plus to świetna obsada.
Mnie też nie zachwycił. Ot taka prosta historyjka zrealizowana w dość luzacki sposób.
Po drugie to film jest komedią więc ma śmieszyć ;) pozdrawiam i na przyszłość więcej kultury
Przepraszam, a kto powiedział, że film jest komedią? Jak fabuła jest zabawna to film jest komedią, ale tu przecież nie chodzi o śmianie się, jak gupi do sera, tylko o interesującą intrygę. Właśnie to powoduje, że film jest dobry a upieranie się, że Machulski musi robić komedie jest śmieszne i żenujące. Dla mnie np. ile waży koń trojański zupełnie nie jest śmieszny, choć może ma parę zabawnych fragmentów. Nie jest po prostu komedią.Vinci to bardzo dobry, sprawnie zrobiony film. Można w Polsce takie robić i to jest budujące.
Fabuła ciekawa, dialogi są dobre, choć może film nie jest za bardzo śmieszny - zrobiony na poważnie - ale w tym wypadku to nie wada, ale zaleta. "Śmieszna" "Superprodukcja" Machulskiego wyszła żenująca.
,,Fabuła dość banalna, fatalne dialogi, nic śmiesznego"-he
a ja napiszę tak:
fabuła ciekawa, rewelacyjne dialogi, bardzo śmieszny film. Machulski tym obrazem powrócił do formy. film rewelacja.
"...są ludzie i ludziska"
Siedze sobie na filmweb czytam rozne wypowiedzi i juz myślałem ze nie trafie na trola i jednak sie myliłem i co gorsza karmie go teraz hehe