PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707810}

Violetta: Koncert

Violetta: La emoción en concierto
2014
6,3 869  ocen
6,3 10 1 869
Violetta: Koncert
powrót do forum filmu Violetta: Koncert

na 100%

ocenił(a) film na 10

idziecie na to do kina ? bo ja na pewno tak

ocenił(a) film na 10
Lady_Eowyn

to równie dobrze możnaby teraz zamknąć kino

Violetta_Stosel

Są ludzie, którzy chodzą do kina, ja czasem chodzę, ale aktualnie sytuacja kin jest gorsza niż na przełomie lat 40 i 50, gdy pojawiła się telewizja. Poza tym nieliczne jednostki chodzą często do kina i utrzymują je. A np. gdyby zamknąć kino, gdzie jeżdżono by z klasą na wycieczki? Do teatru? Przestarzałe. Oglądanie filmu w szkole jest natomiast mało ekscytujące.

ocenił(a) film na 10
Lady_Eowyn

Jak dla mnie teatr jest lepszy od kina. I tak jak idziemy z klasą do kina to tylko na te Norweskie filmy które nie są zbyt ciekawe. W teatrze są ciekawsze sceny i prawdziwi aktorzy. Są bardzo smieszne spektakle jak np. Kolacja dla głupca czy zakała.Sama lubię kino tylko z twojego wczesniejszego komentarzu kiedy napisałas ,że i tak wszystko potem będzie w internecie no to równie dobrze można zamknąć kino. Do kina człowiek się wybiera żeby obejrzeć cos na co czekał i go interesuje. Mnie interesuje Violetta a cb może interesować co innego.

Violetta_Stosel

Masz trochę racji. Choć osobiście wolę kino. Jak powiedziała kiedyś aktorka Joan Crawford, zapytana o to, dlaczego nie gra w teatrze: " Jest tyle wielkich aktorów teatralnych [...], ale o ich rolach nikt nie będzie pamiętał, gdy zejdą z afisza, a moje filmy pozostaną na zawsze" lub coś takiego, nie jestem pewna na 100% co do słowa. Ale fakt, ja cały czas czekam na film.o Grace Kelly.

Violetta_Stosel

"Równie dobrze można by zamknąć kino"
Zrozum, że co innego iść na film (niszowy, albo film akcji, naparzanina, albo melodramat) do kina, niż na koncert. I o ile lubię musicale, a "Nędzników' uważam za jeden z lepszych filmów 2012 r, to... no cóż, co innego Violetta.
Rozumiem że może ci się podobać ten serial, ale mnie nie kupuje. Na filmie nie byłem - trudno. Przynajmniej zaoszczędziłem jeden okrzyk "moje oczy" gdyż jestem przekonany iż nie spodobał mi się ten film. Zwłaszcza, że nie lubię takiej muzyki.

użytkownik usunięty
Violetta_Stosel

6 klasa szkoły podstawowej ?

ocenił(a) film na 10

Nie. Chodzę do 5 a dla czego się pytasz?

użytkownik usunięty
Violetta_Stosel

Bo twój temat jest żałosny ... psycho fanko
Nie wiesz czego słuchać ?

ocenił(a) film na 10

Każdy ma swój gust. Jesli jestes człowiekiem na poziomie to pewnie to zrozumiesz