Zależy jakiej ci panowie są jeszcze orientacji seksualnej i czy nie oglądają filmu dla samej Cruz;-)
Pozdrawiam
To, że ktoś u góry polecił film Paniom, gdyż mężczyznom się raczej nie spodoba. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
Nie wiem czy widziałaś ten film wydaje mi się że nie, bo widzisz tu orientacja nie ma znaczenia co z tego jeśli facet lubi czasem zamiast meczu zobaczyć np. Melodramat (chodź ten film to nie ten gatunek) to co znaczy że jest gejem?
A jeśli chodzi o mnie faktycznie zacząłem oglądać ze względu na Penelope ale historia jest bardzo ciekawa,fajna i czasami nawet zabawna! Film mi się ogólnie podobał.
Więc co już jestem gejem???
Przyznam też też zacząłem oglądać przez Penelope :) ale całkiem dobry film. I żeby nie było też jestem hetero :) a i nie jest ze mnie jakis zgred am 27 lat i lubie mecze :P
Ja jestem kobietą i film był dla mnie jak flaki z olejem......jakoś mnie nie urzekł, ale ja generalnie nie czuję twórczości Almodovara.
świetny film naprawde...I spiewajaca Cruz - jestem pod wrazniem, kobita ma talent.
Co za seksistowskie stwierdzenie ;)
Niby dlaczego mężczyznom na się nie podobać uroczy, nastrojowy film. Mnie także zauroczył i bynajmniej nie zacząłem go oglądać ze względu na Penelope (skądinąd bardzo ładna kobieta ale zupełnie nie w moim typie).
A na głupie uwagi na temat orientacji seksualnej lepiej spuścić zasłonę milczenia.
Aż specjalnie się zarejestrowałem, Jak zobaczyłem ten temat... Jeśli uważam, że ten film jest jednym ze szłabszych Almodovara i średnio mi się podobał to znaczy, że jestem hetero? :)
I niech feministki mówią, że tylko kobiety są w społeczeństwie postrzegane stereotypowo... (co jest oczywiście bzdurą, ale mężczyźni muszą znosić wszystko w milczeniu)
Mam zarost i film mi sie podobał :p
Ma klimacik
-----------------------------------
bardzo mi sie podobal;) i spiewajaca penelop rowniez lepiej wypadla niz w nine ;)
Mi jakoś spodobał się niesamowicie, i to nie ze względu na Penelopę(która swoją drogą w tym filmie była wyjątkowo ładna;) ), a ze względu na twórczość Almodovara - gość jest genialny, jako reżyser.