PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186906}
7,5 81 tys. ocen
7,5 10 1 80611
7,2 36 krytyków
Volver
powrót do forum filmu Volver

polecam glownie paniom poniewaz watpie by urzekl mezczyzn :)

ocenił(a) film na 9
Vampira

Wątpisz?... a jednak :) Panom można też polecić. Naprawdę trzeba obejrzeć.

Krzynio3x

To źle, że wątpisz... ;)

Albertino

Zależy jakiej ci panowie są jeszcze orientacji seksualnej i czy nie oglądają filmu dla samej Cruz;-)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Binula

Co ma do tego orientacja seksualna?

Binula

To, że ktoś u góry polecił film Paniom, gdyż mężczyznom się raczej nie spodoba. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

ocenił(a) film na 9
Binula

Nie wiem czy widziałaś ten film wydaje mi się że nie, bo widzisz tu orientacja nie ma znaczenia co z tego jeśli facet lubi czasem zamiast meczu zobaczyć np. Melodramat (chodź ten film to nie ten gatunek) to co znaczy że jest gejem?
A jeśli chodzi o mnie faktycznie zacząłem oglądać ze względu na Penelope ale historia jest bardzo ciekawa,fajna i czasami nawet zabawna! Film mi się ogólnie podobał.
Więc co już jestem gejem???

Vampira

watpisz? ja jestem panem orientacji hetero i bardzo mi się spodobał :)))

ocenił(a) film na 7
dontpanic

Przyznam też też zacząłem oglądać przez Penelope :) ale całkiem dobry film. I żeby nie było też jestem hetero :) a i nie jest ze mnie jakis zgred am 27 lat i lubie mecze :P

Vampira

Ja jestem kobietą i film był dla mnie jak flaki z olejem......jakoś mnie nie urzekł, ale ja generalnie nie czuję twórczości Almodovara.

ocenił(a) film na 8
Vampira

świetny film naprawde...I spiewajaca Cruz - jestem pod wrazniem, kobita ma talent.

ocenił(a) film na 10
zozo671

to nie śpiewa Cruz, ale Estrella Morente...

Vampira

Co za seksistowskie stwierdzenie ;)
Niby dlaczego mężczyznom na się nie podobać uroczy, nastrojowy film. Mnie także zauroczył i bynajmniej nie zacząłem go oglądać ze względu na Penelope (skądinąd bardzo ładna kobieta ale zupełnie nie w moim typie).

A na głupie uwagi na temat orientacji seksualnej lepiej spuścić zasłonę milczenia.

ocenił(a) film na 6
Vampira

Aż specjalnie się zarejestrowałem, Jak zobaczyłem ten temat... Jeśli uważam, że ten film jest jednym ze szłabszych Almodovara i średnio mi się podobał to znaczy, że jestem hetero? :)

Vampira

I niech feministki mówią, że tylko kobiety są w społeczeństwie postrzegane stereotypowo... (co jest oczywiście bzdurą, ale mężczyźni muszą znosić wszystko w milczeniu)

ocenił(a) film na 10
Vampira

Mam zarost i film mi sie podobał :p
Ma klimacik
-----------------------------------

ocenił(a) film na 10
sets

bardzo mi sie podobal;) i spiewajaca penelop rowniez lepiej wypadla niz w nine ;)

pusia_fw

zwątpienie to grzech :), film zasługuję na laury, a piękna Penelope na Oscara:), polecam gorąco :)

ocenił(a) film na 9
Vampira

Mi jakoś spodobał się niesamowicie, i to nie ze względu na Penelopę(która swoją drogą w tym filmie była wyjątkowo ładna;) ), a ze względu na twórczość Almodovara - gość jest genialny, jako reżyser.

ocenił(a) film na 9
Vampira

Mi jakoś spodobał się niesamowicie, i to nie ze względu na Penelopę(która swoją drogą w tym filmie była wyjątkowo ładna;) ), a ze względu na twórczość Almodovara - gość jest genialny, jako reżyser.